Si hallo og halleluja til mai-utgaven av DetNye ShapeUp!

En ny ShapeUp-utgave har ankommet kontoret, og shit man, så fresh den er!

image

Fantastiske Marte Ruus er på cover, som blant annet er PT på Sats Bislett her i Oslo. Hun blogger også for Elle, sammen med venninnen Sigrid. Sjekk den ut her.

image

Vi har selvfølgelig intervjuet henne, og sørget for at hun satte sammen et realt styrketreningsprogram til oss! Denne dama er nemlig kjent for sin løpelyst og velutviklede setemuskulatur, og dermed var treningsprogrammet bestemt. Dette er øvelsene du trenger for å bli sterk i bootyen, og dermed også toppe løpeformen!

Hele månedens ShapeUp er en løpespesial, proppfull av tips, triks, treningsprogram og smart mat som gjør deg til en bedre løper.

Vi har testet løpesko…

image

Vi viser deg hvordan du løper «den perfekte mila», på en tid du selv syns passer for deg…

image

Og vi gir deg over 25 ulike løpeøkter, spesiallaget for deg som hater rutiner og treningsprogram, men som allikevel trenger noe fiks og ferdig. We`ve got you`re back!

Intervall_546824171

I tillegg har vi testet jordbærsyltetøy, vi tar for oss de vanligste løpeskadene, og vi gir deg en slags guide til hvordan du kan venne deg til sunnere snacks på 8 dager.

Hvor digg ser ikke dette ut for eksempel? Rabarbra med mango, yoghurt og honningristet havre.
Hvor digg ser ikke dette ut for eksempel? Rabarbra med mango, yoghurt og honningristet havre.

Ser nesten like digg ut som sjokkis. Nesten.

Saken er en slags plan på hvordan du kan spise digg snacks hver eneste dag, uten å bade i sjokolade! Jeg har saken fremfor meg as we speak, og jeg kan varsle om MYE digge, sunne snacks-oppskrifter.

Sist, men ikke minst, har jeg endelig fått lov til å skrive en av mine hjertesaker, «heia #helårskroppen!

image

Kanskje en klisjè, og det er godt mulig du er lei av å høre snakk om helårskropp, sommerkropp, nok er nok, men vet du hva? Det blir aldri nok. Med meg i saken har jeg kjente treningsprofiler som sier noen ord om hva de mener helårskroppen er, og ikke er. Håper denne teksten stikker kjepper i hjulene på de tulleruske hjernecellene dine som fortsatt stresser med bikinikropp og godtestopp.

Bladet inneholder MYE annet, dette er bare en liten brøkdel av det. Så stikk i butikken og unn deg en utgave, og plukk med deg en gjeng yoghurtnøtter og en Pepsi Max på veien.

Hvis du er lei av å leke bladkiosken hver gang du er keen på et nytt ShapeUp burde du fikse deg et abonnement her.

Jeg blir superhappy hvis du legger igjen en kommentar og sier hva du syns! Ha en fin torsdag 😀

Flere
Artikler