Kos gir motivasjon!

Som mange av dere fikk med dere var jeg en tur på Stavernfestivalen i helgen – det var så hyggelig❤

Skikkelig digg å gjøre noe helt annet denne helgen, og selv om jeg kjenner meg småsliten nå så var det aaabsolutt verdt det. Vi hang på festivalområdet hele ettermiddagen og kvelden, tok en tur på en etterfest som var helt ålreit, rundet av med en svipptur innom.. den sjukeste båten jeg noensinne har sett (kunne ønske jeg tok bilder), før jeg tok turen hjemover – da var jeg finito?

Og ja, jeg tok (flere) hull i ørene, haha. Har hatt planer om å gjøre det i 100 år, men aldri funnet tiden. Så plutselig sto det en bod foran meg som piercet folk på løpende bånd (huff, haha), så jeg grep sjangsen.

I dag er festivallivet over – short and sweet passer meg perfekt når det kommer til festivaler og andre festligheter? Etter en deilig hotellfrokost satte jeg snuta mot togstasjonen, og nå er jeg hvert øyeblikk hjemme.

Ville bare vise litt bilder, og krydre denne bloggen med noe annet enn det vi vanligvis ser, sånn i samme slengen. Som dere vet er det viktig for meg å vise at jeg absolutt kan «leva livet og kose meg» også med andre ting enn trening og sunn mat, og ja, det gjorde jeg den helgen her ? Kos gir motivasjon! Nå gleder jeg meg til en ny uke med bokskriving, trening og sommerhygge. Superhyggelig å få hilse på de av dere som kom bort og hilste på, jeg blir like glad hver gang ❤

Ha en nydelig søndag, dere – I know I will ?

 

Flere
Artikler