Når du må late som du er en annen

Jeg prøver å skrive litt bok om dagen, selv om jeg skal ærlig innrømme at det ikke går så raskt som jeg hadde håpet. Mye annen jobb har kommet i veien (som jo egentlig er en bra ting altså), i tillegg til at det rykker litt ekstra i feriefoten. Oh well, det løser seg alltid, og jeg vet at når flyten kommer, så kommer´n.

Anyhow, jeg er i gang, og noe av det jeg skriver mye om er den treningsidentiteten du vedkjenner deg, og hvilke sannheter du, tja.. opererer etter. Jeg opplever, både med meg selv og kunder, at denne styrer mye av valgene man tar rundt trening, kosthold og helse, uten at man egentlig vet det selv. Så, er det noe jeg brenner for at skal jobbe med, så er det nettopp det. Meeen, det funker ikke alltid, og på ekstra tunge dager er det eneste som funker for meg rett og slett å.. late som jeg er en annen en.

Sånn som jeg måtte i dag?

Jeg våknet nemlig som en oppblåst variant av meg selv, helt logisk etter to dager med festligheter. Jeg var forberedt. Jeg var også forberedt på at det skulle bli tøft å komme seg på trening, men så tøft.. det var jeg ikke forberedt på. Etter to kopper kaffe skjønte jeg at den planlagte styrkeøkta måtte utgå, til fordel for noe lettere – ihvertfall i form av kilo.

Jeg gjorde som jeg alltid gjør, sjekker innom profilen til @Ingerindubai for å se om det var noe som fristet. Det var det ikke, haha. Men jeg så da ihvertfall en økt jeg så for meg at det var mulig å komme igjennom. Så, jeg skrudde av hodet mitt, kledde på meg, og gikk for en «ut av meg sjæl»-opplevelse, der jeg ikke lenger var meg selv, men heller Inger In Dubai, som nå skulle angripe økta, lett som en plett. Lett som en plett var det vel ikke akkurat, men jeg kom meg gjennom, og det var ikke så ille som jeg hadde fryktet.

Jeg kjørte fem runder av.. 

30 knebøy @30 kg

30 renegade row @10 kg i hver hånd

30 gående utfall @30 kg

30 push press @30 kg

30 glute bridge med strikk

Økten tok meg drøye 50 minutter, og følelsen etterpå var. så rå. Jeg digger at jeg klarte å komme meg over den milelange kneika, og at jeg fikk startet uka på den måten jeg ønsket, til tross for helgens festligheter. 1-0 til meg, hehe.

De ekstra oppmerksomme av dere legger kanskje merke til at jeg gikk så langt som å ta på meg de samme klærne som Inger har på seg i Insta-videoen, haha. #fakeittillyoumakeit

Sånn utover det faktum at jeg følte meg som superwoman i dag, så har kjæresten bursdag. Dagen startet seff med litt lys, kort og matglede på sengekanten, og i ettermiddag blir det familiehygge her i heimen. I bursdagsgave av meg fikk han opphold på Farris Bad til helgen, som blir kickstart på en ukes ferie – kom på nå at jeg ikke har fortalt hva vi skal, det må jeg lage et innlegg om! Vi skulle jo egentlig på biltur i Norge, men skjønte at det måtte utgå med beinet til mannen.. såå, vi har funnet på noe annet digg. Forteller mer siden ?

Nå skal jeg bli ferdig med alt som måå gjøres i dag, slik at jeg rekker en times powernap før handling, kokkelering og slabras i kveld, hehe. Håper du har hatt en fin start på uka, og at dette innlegget bidro til at du kommer deg på trening en dag du har vondt i vilja.

Du angrer aldri på valget om å prøve.

Flere
Artikler