Overfladiske favoritter

Inneholder reklame i form av noen sponsede produkter

I ShapeUp har jeg flere faste artikler, deriblant en spalte som er en del av flere spalter innen trening (duh), skjønnhet, meninger, mote osv. I månedens utgave deler jeg mine beste skjønnhetsprodukter (haha), og selv om det ikke er mye å skryte av, så er jeg veldig glad i de tingene jeg bruker.

Før jeg går videre er det verdt å nevne at jeg har testet endeeel opp gjennom, først som journalist og deretter blogger, og kan vel telle på to hender de gangene jeg har anbefalt noe videre. Jeg gjør aldri samarbeid i form av #spons og #reklame om det ikke er noe jeg ønsker å anbefale videre til andre??‍♀️

Jeg nevner blant annet D-vitaminer som kosttilskudd, men at jeg helst får det fra sola, Profiber hårkur, både i salong og hjemme, ansiktskrem fra Thalgo og lilla-shampoo fra Jarmann Beerenberg. Sistnevnte er genial, både fordi den sørger for at håret mitt holder seg kaldt og blondt, men også fordi den kan mikses med en fuktighetsshampoo som hører med – det beste fra begge verdener.

Men jo, i vlogg 33 snakket jeg om en ansiktskrem jeg hadde smurt meg med som jeg følte gav veldig mye farge, og som jeg fikk spørsmål om. Det er denne – det er en farget krem som også gir glød, men går av med vann.

Jeg liker aller best å bruke den på kroppen, som legger, bryst, armer osv, når jeg skal noe spesielt, eller bare vil se litt ekstra fresh ut. Når jeg ønsker litt dekkevne sverger jeg fortsatt til Garnier sin BB-Cream, seff med solkrem under.

Solkremen er fra samme merke som ansiktskremen min, og føles ut som en også, bare at den har faktor. Hudpleieren jeg går til, på Hud og Velværeklinikken i Drammen, har virkelig minnet meg på viktigheten av å beskytte ansiktet mot sola, ikke bare når man soler seg☀

Andre skjønnhetstips/ting jeg sverger til..

– Farge vipper og bryn forholdsvis jevnlig – gjør det lettere å føle seg fresh uten sminke.

– Skrubbe meg med tørrvott før dusjen et par ganger i uka. Gir myk, fin hud, og brunfargen sitter bedre.

– Bruker hårkur så ofte som mulig – her har jeg forbedringspotensiale…?

Men kanskje aller viktigst; trener og spiser mat som gjør meg glad? Jeg tror virkelig ikke det finnes et produkt i verden som kan slå de tingene der ass, ei heller endre det utgangspunktet vi har fått. Men om produkter og enkle triks får oss til å føle oss eenda freshere, så.. hvorfor ikke ?

Flere
Artikler