Kunsten å ta ansvar for seg selv

Hei og hopp fra Rhådåss-land! 

Om noen timer er vi ferdig med den femte dagen på treningsreise, og da er det søren meg bare én igjen! Allerede på søndag reiser vi hjem, noe som er triste greier å tenke på når vi har hatt det så fint – uken går alltid så sykt fort!

Deltakere jeg møter på treningsreiser er faktisk noe av det som inspirerer meg aller mest både i jobb og på privaten (som på sett og vis er det samme i min verden) – jeg syns det er så tøft gjort å melde seg på en treningstur der man ikke aner hva som kommer, stille opp med et smil om munnen og bare.. være positiv uansett hva som møter en.

Gjengen vi har med oss har, som alltid, ulikt fysisk utgangspunkt, noe øktene tar hensyn til – samtidig er det merkbart hvordan alle sammen pusher seg til sin maks, og det er tydelig at alle velger å ta ut det lille ekstra når vi trener sammen. Det kaller jeg å ta ansvar for seg sjæl, ass – både det å velge å melde seg på en treningsreise, ta fri fra jobb og virkelig sette av tid til å prioritere seg selv og sin egen helse – men også ved å bruse med fjæra når moroa først er i gang, møte opp på de øktene man har bestemt seg for, og virkelig bestemme seg for at man skal avslutte hver eneste økt med å vite at man gjorde så godt man kunne akkurat den dagen.

Det er det som betyr noe. 

Her er bilder fra en ettermiddagsøkt vi hadde, som startet med strikktrening med Maren, og ble avsluttet med en herlig SOMA MOVE-økt.

I morgen venter morgentur fra 08-09, ukas andre og siste SOMA MOVE fra 09-09.45, frokost, soletid, lunsj, og deretter «avslutnings-bootcamp» kl. 17.00. Uvisst hvor lenge den kommer til å vare.. hehe.

Håper dere der hjemme har det bra – i morgen tenkte jeg å mekke en «time for time på treningsreise»-vlogg, hvis det er stemning for det? Legg gjerne igjen en lyd i kommentarfeltet isåfall? Blogges i morgen folkens – da kommer treningsloggen min for uka, så kan dere se hvordan jeg selv har trent her nede.

God fredag! 

 

Flere
Artikler