Kunsten å trene lett

Gårsdagen gikk unna i ett kjør, så det ble visst aldri noe blogginnlegg på meg – dagen gikk med til møter, møter, møter, hjemmekontor, litt trening, og deretter kunder i mental trening hele ettermiddagen. Strålende dag! Jeg elsker de dagene alt går i ett og jeg har masse å gjøre, spesielt når jeg klarer å være effektiv hele veien, uten å føle at jeg har for mye å gjøre. Den type balanse setter jeg stor pris på – poeng til meg.

En liten kjappis angående gårsdagens treningsøkt, noe som jeg også har tenkt litt på i det siste.. jeg er nok ganske flink til å dele de gangene jeg trener på snappen, men det er ikke like ofte jeg snapper at jeg, typ.. ikke trener. Da er det liksom ikke noe å snappe? Samtidig kan det fort gi et feilaktig inntrykk av hvor mye og hvor hardt jeg trener. For ja, jeg trener jo kanskje mer enn hva jeg tror mange andre tar seg tid til (med unntak av andre folk i treningsbransjen, crazy people), men på ingen måte blodhardt hver gang.

Ta økten fra i går for eksempel, som for min del var et restituerende tiltak med mål om å få løst opp litt i beina etter onsdagens bakkeløp.

Den besto av…

  • 400 m roing
  • 20 situps
  • 10 pushups

X 5.

Med litt dynamisk stretching og noen minutter på mølla tok det hele meg i overkant av 35 minutter. Målet mitt var å gjennomføre med en forholdsvis grei puls, puste bra hele veien og ikke ta meg helt ut. Noe helt annet enn hva man kanskje skulle tro når man ser en sånn type økt – så fort man ser runder har ihvertfall jeg en tendens til å tenke full pinne fra start til slutt.

f picmonkey-collage

Vel, det trenger vi ikke, og det har sjeldent noen hensikt heller, spesielt ikke når man føler seg litt mørbanket i kroppen fra før. Du har godt av bevegelse når du restituerer fra tøffere økter, og alt fra hverdagslike aktiviteter til en kjappisøkt på senteret kan funke. Whatever floats your boat. Jeg kan jo legge til at det er superdigg, og ganske så befriende, å gjennomføre økter der fokuset er på å ikke ta for hardt i. En ting er at kroppen får det litt lettere, men også hodet får en timeout. Vinn, vinn for alle lemmer!

Nei, nå må jeg komme meg ut av døra – dagen venter!

Avslutter med noen bilder fra mandagens visning av høstkolleksjonen til Run and Relax. Vi var så heldige å få med oss et antrekk hver (#spons and all that jazz), og i tillegg er det «uniformen» vår på RAW, så du kan trygt si at jeg virkelig får testet denne kolleksjonen. So far, so good!

kler gjeng kler2 pos drakt

For spesielt interesserte kan jeg avsløre at jeg gikk for en catsuitevariant i sort. Vi var alle enige om at dette blir et spennende Instagrambilde……….

Goood fredag folkens!

Flere
Artikler