Trappeløpet som kan gi deg en ny treningsgarderobe

 

I samarbeid med Under Armour

På lørdag går The Stair Battle av stabelen, der du kan, kun ved å løpe så fort du klarer opp trappa, være med i trekningen av megafine treningsklær fra Under Armour, til en totalverdi av 10 000 kr. Sjekk ut Facebook-eventet HER. Jeg har selv fått tilsendt og testet mye av det nyeste de har, i forbindelse med dette samarbeidet, og er stor fan av klærne deres på trening.

Jeg har eksempelvis bodd i den sorte tightsen jeg har på meg på disse bilene – fin i passformen, strammer der den skal, en nøytral, smakfull logo og bredt liv – just how I like it!

traperiettrapp trapp2 pporskjermbilde-2016-09-20-kl-12-03-44

Vi skal altså møtes i Frognerparken lørdag 24. september klokken 11.45, bak monolitten – der finner dere trappen vi skal løpe i, Livshjulet. Det vil være om å gjøre å løpe så fort man klarer opp trappa – enkelt og greit. Jeg og Under Armour er på plass og tar tiden på hver enkelt løper. Hver og en er med i konkurransen om gavekort fra Under Armour, på hele 500, 300 og 100 euro. Det er nemlig ikke bare vinneren som får superpremie – også andre- og tredjeplass stikker av med en godsum til treningsgarderoben.

Sjekk ut Facebook-eventet HER, og sørg for å sette deg på attending. Ta med en fin gjeng du har det hyggelig med, og bruk denne septemberlørdagen til å gjøre noe hyggelig og aktivt sammen, som i tillegg er bra for kropp og hode.

klokk meg

Og btw, sånn på tampen – fredag kveld er jeg med i en debatt på Chateau Neuf her i Oslo, i regi av Studentidrettsfestivalen. Utgangspunktet for debatten er at én av fem studenter i Norge sliter med psykiske problemer i studietiden. Er det noe vi kan gjøre for å bedre rammebetingelsene for god studenthelse? Debatten begynner klokken 19, og holder nok på i litt over en time. Om du selv er student, eller bare er nysgjerrig på problemstillingen, tenker jeg at dette er et produktivt, sosialt og kunnskapsberikende alternativ til gullrekka og tacoen (som du jo kan reise hjem til rett etterpå, hehe).

skjermbilde-2016-09-21-kl-09-08-42

En morsom funfact, som ihvertfall jeg syns er litt stas, er at Ulrikke Falch fra SKAM også stiller i debatten. Kommer til å bli starstruck vett. Komkom!

Gi meg gjerne en lyd på om du kommer på noe av dette i helgen – det er alltid så utrolig hyggelig å hilse på dere!

Nå vente noen timer med jobb, før jeg i ettermiddag setter kursen mot Wyllerløypa med RAW i ettermiddag. Der holder jeg foredrag om mental trening ifm. bakkeløp, som etterfølges av en beintøff økt i slalåmbakken. Det gledes! Ha en herlig onsdag dere.

 

 

Flere
Artikler