Lansering av den nye Adidas StellaSport-kolleksjonen

I dag tidlig var jeg på pressefrokost med Adidas, som presenterte den nyeste kolleksjonen fra Stella McCartney. Den er designet for en litt yngre målgruppe enn den forrige kolleksjonen hennes, og skal være rettet mot de som er liiitt ekstra glad i å poppe på trening. Her var det mye logoer, sterke farger og mønster 🙂

image

Mye farger! Jeg fikk litt sukkerspinn-vibber når vi gikk igjennom antrekkene.

Modellene som viste frem noen av plaggene :-)
Modellene som viste frem noen av plaggene 🙂

Men så finnes det jo alltids noe for oss som er litt svarte og kjedelige også da 😉

image

image

Toppen fikk jeg av SpaltPR, og hettejakken prøver jeg på for anledningen. Superdigg!
Toppen fikk jeg av SpaltPR, og hettejakken prøver jeg på for anledningen. Superdigg!

Nei, kul kolleksjon altså, og gøy at et merke lanserer treningsklær som kan brukes i hverdagen også. Selv om noen av oss bruker det i hverdagen uansett. Ref meg selv, hehe.

Kleskolleksjonen lanseres eksklusivt hos Sport1 Storgata i Norge, som jo er en ulempe hvis du ikke bor i nærheten av Oslo. Når det er sagt er det verdt å ta turen innom å sjekke ut plaggene, her er det mye nytt og spenstig.

Avslutter innlegget med litt bilder fra Adidas selv jeg. Mine mobilbilder er jo vel og bra (kremt), men innimellom er det jo stas å glimte til med litt kvalitetsbilder! 😉

adidas_StellaSport_SS15_08_300dpi

adidas_StellaSport_SS15_10_300dpi

adidas_StellaSport_SS15_14_300dpi

adidas_StellaSport_SS15_16_300dpi

Friske farger, digg kaffe og god frokost, takk for en herlig start på dagen Adidas og Spalt PR 🙂

 

Flere
Artikler