Let`s go! Del 2 av #shapeupkickstart er i gang!

… For innsatsen har vel ikke begynt å dabbe av selv om det er februar? 😀 Når vi planla denne kickstarten var det viktig for oss at den gikk over lengre tid enn bare januar-utgaven. Vi snakker nemlig ikke om en quick fix-periode med trening og mat her i gården!

_MG_3068

#shapeupkickstart-programmet handler om treningsglede, sunn kosemat, masse overskudd og bra drivstoff. Ting som bør være fast inventar i en ShapeUp-jentes hverdag, uavhengig om det er januar, februar, juli eller desember.

_MG_2879

Derfor guider vi deg videre fra januar, og inn i februar, med et nytt trenings- og menyforslag. Selv om vi starter på et nytt treningsprogram, er nemlig mange av bevegelsene de samme, med oppgradert vanskelighetsgrad. I del 1 trente vi forholdsvis utholdende, med korte pauser og mange repetisjoner. Nå skal du øke belastningen, som gjør at du ikke klarer like mange repetisjoner. Til gjengjeld gjør du flere sett. Derfor er det viktig at du finner en belastning som passer deg. Du skal klare å gjennomføre det antallet repetisjoner og sett som står på papiret, men ikke særlig mange flere.

Foto: Rasmus Koongsøre Styling: Sissel Fylling
Foto: Rasmus Koongsøre
Styling: Sissel Fylling

Menyen i del 2 er like enkel og digg som i januar. Med del 1, og nå del 2, har du hele 16 ulike oppskrifter du kan trikse og mikse inn i hverdagen som du ønsker. For det er her nøkkelen ligger, både når det kommer til trening og kosthold: Begge deler må passe inn i din hverdag! Det finnes ingen magiske oppskrifter til å nå målene dine – magien ligger i å klare å gjennomføre hele veien dit. Og nyte det!

image

Mmm, all den digge maten i del 2 av #shapeupkickstart. Alle er satt sammen av Mia Eckhoff, og Margrethe Myhrer har tatt bildene.
Mmm, all den digge maten i del 2 av #shapeupkickstart. Alle er satt sammen av Mia Eckhoff, og Margrethe Myhrer har tatt bildene.

Jeg har lagt meg i selen for å gi deg all den tilgangen du trenger, og gjerne litt til. Her finner du hele treningsprogrammet i sin helhet, MED videoer der jeg demonstrerer hvordan øvelsen skal se ut. Disse filmene, og enda litt flere, finner du også på min YouTube-kanal her. Både del 1 og 2 av kickstarten ligger også ute som PDF`er her på bloggen.

Jeg henger med på kickstarten som bare det, og gleder meg til å ta fatt på de to nye styrkeøktene. Litt av målet er jo at vi alle skal kombinere øktene som vi vil, og det er opp til dere om dere vil kjøre (en), to, tre eller fire økter. Selv kjører jeg to økter, i tillegg til crossfit hos Crossfit Oslo og Bikram Yoga hos Raw Yoga Oslo. Jeg prøver også ut oppskriftene, sakte, men sikkert, og laget blant annet blomkålpizzaen i går. I tillegg fortsetter jeg å gjennomføre og blogge om smoothieprosjektet mitt! 😀 Jeg syns det er moro å mikse og trikse med litt ulike ingredienser, og ble enda litt klokere etter å ha snakket med Caroline. Mer om det senere 🙂

La oss kjøre på med del 2 av kickstarten vår sammen. Vi har til og med laget en egen hashtag-logo!

shapeup_kickstart

Bruk den for alt den er verdt, så fortsetter vi å inspirere hverandre med sporty bilder av mat og trening. Let`s go! 😀

Flere
Artikler