Takk for meg God Morgen Norge!

Hvis du har klikket deg inn her nå, så har du sikkert også fått med deg at jeg var på God Morgen Norge i dag tidlig 😀

I forrige uke slo de nemlig på tråden og lurte på om jeg kunne tenke meg å bidra med tips til styrkeøvelser man kan gjøre for å komme i gang med styrketreningen. Øvelsene hadde jeg jo fiks ferdig fra #shapeupkickstart-programmet. Utmerket!

Jeg var litt smånervøs før jeg skulle på, og i sminkerommet satt jeg og tvinna svette tommeltotter innimellom selfie-slaga.

Aaaall that makeup...
Aaaall that makeup…
On my face, haha. Sist jeg hadde på så mye sminke var på covershooten, hehe. Denne bransjen ass, sminkeriet.
On my face, haha. Sist jeg hadde på så mye sminke var på covershooten, hehe. Denne bransjen ass, sminkeriet.

Så ble jeg henta inn til studio.

image

image

På dette tidspunktet er hjerterytmen på ville veier, mens jeg prøver å se cool og chill og avslappet ut.

image

Og hva signaliserer vel dette bedre enn et par tomler opp i været. Tommel opp og peacetegn, always saves the day!

image

Så fort Peter og Signe kom ble jeg blid og fornøyd, og sceneskrekken forsvant som yoghurtnøtter på en fredagskveld når vi begynte å skravle.

image

image

Etter sending ble jeg møtt av masse gode tilbakemeldinger på telefonen, som gjorde moroa komplett. Jeg skal jo ærlig innrømme at jeg grugledet meg litt i forkant, akkurat som til en beinhard treningsøkt, men jeg visste jo like godt at lykkerusen i etterkant ville være desto større. Derfor var jeg i mottaker-modus når endorfinene rushet over meg på vei ut av TV2-bygget i Karl Johan i ni-draget.

Nå er jeg er over noia-terskelen, og er litt mindre redd for å ta med PT-Pia på TV. Hun klarte seg bra 🙂

Tiden gikk SÅ fort på skjermen, og det var jo ikke den lengste sendetiden i utgangspunktet. Målet var i hvert fall å inspirere alle som så på til å la seg motivere av mestringsfølelse og treningsglede, uten å nevne kalorier, slanking, vekt og forbrenning med et eneste ord. Det finnes utallige veier til rom, og øvelsene jeg nevnte er bare et utvalg styrkeøvelser i et av hav muligheter. Når det er sagt, hvis du klarer å gå fra 0 til 2 treningsøkter i uka, med disse øvelsene som fast inventar på økten din, da er det ingen tvil om at du er godt på vei til et sterkere deg!

Du kan sjekke ut selve innslaget her, og øvelsesfilmene har jeg lagt ut på YouTube-kanalen min 🙂 De er som nevnt en del av #shapeupkickstart-programmet, som apropo.. STARTER OPP DENNE UKEN!! Jeg jobber med et innlegg om det as we speak, så det popper nok opp her på bloggen i morgen.

Ah, nå skal jeg nyte kvelden videre, jeg, megselv og mestringsfølelsen min.

God Morgen Norge, tusen takk for meg :-*

 

Flere
Artikler