Letingen er i gang – Er det du som er ShapeUp-jenta 2015?

For noen dager siden postet jeg følgende bilde på ShapeUp sin Instagramkonto…

image

Og ja, det postet jeg selvfølgelig for å skape litt blest i forkant av den store lanseringen tre timer senere…

image

… Men jeg var søren meg ganske spent også. For dette er K-U-L-T! Vi har aldri hatt en liknende konkurranse tidligere, selv om vi har hatt lyst. Nå skal vi endelig kjøre, og vi har i tillegg fått med oss en super samarbeidspartner, Rönisch! Jeg VET at det finnes en million aktuelle kandidater blant våre lesere, og det blir fantastisk å få lov til å se og bli inspirert av alle bidragene som kommer til å strømme på.

Jenta vi ser etter skal være et inspirerende forbilde, utstråle treningsglede og spre det glade budskap om en sunn og frisk helårskropp. Man kan nominere både seg selv og andre, og vi kommer faktisk til å dele ut premier underveis også, til de som nominerer. Så INGEN unnskyldning til å ikke gi hverandre litt ShapeUp-creds.

Slik nominerer du

Send en mail til digitalansvarlig sofia.storhaug@egmont.com, hvor du nominerer deg selv eller noen andre du synes fortjener å bli ShapeUp-jenta 2015 – og fortell oss hvorfor. Skriv «ShapeUp-jenta» i emnefeltet, så er det lett å plukke opp hva mailen handler om 😉

Ah, jeg har mange jeg kunne tenke meg å nominere, ihvertfall når jeg ser premien de får!

• Sportsklær fra Röhnisch til en verdi av kr 30 000! (!!!)

• Bli coverjente på ShapeUps oktobernummer 2015

• Eget treningsprogram i bladet

• Stort intervju i ShapeUp

• Artikler på shapeup.no

Nei dere.. Nominer i vei! Hvem blir den aller første ShapeUp-jenta i historien? 😀

Flere
Artikler