Påskekos, timeplan og testing av trådløse høretelefoner

Jeg tenkte jo egentlig at denne bloggen skulle ta litt påskeferie, men det sitter litt langt inne når jeg ser hvordan alle andre bloggere taster i vei som om det ikke finnes fridager.. En blogger er alltid på jobb har de sagt til meg, og nå forstår jeg hva de mener. Ikke bare bare dette bloggelivet!

Litt blogging mellom skiturene er på sin plass!
Litt blogging mellom skiturene er på sin plass!

… Så nå har jeg laget en slags bloggetimeplan for meg selv. Eller, ihvertfall tenkt litt lengre enn nesa mi og bestemt hva jeg skal skrive om resten av påsken da 🙂

Siden sist har jeg gått endel på ski, spist påskeegg, rukket å se meg selv på Nyhetskanalen…

image

image

 

… Som alltid er ganske flaut, haha. Jeg er fornøyd forsåvidt, men jeg vet ikke, det bare er noe rart med å se se selv sitte på TV og skravle, haha. Tenkte jeg skulle samle opp mine erfaringer rundt dette TV-greiene i et eget innlegg. For jeg skal jo innrømme, det er en smuule noia innimellom, å være på livesending på TV2, smile, være avslappa, prøve å si de riktige tingene, være proff.. Ja, dere skjønner, hehe.

Jeg er også i gang med å teste en av Miiego sine trådløse høretelefoner, og en annen sporty journalistkompis av meg har testet en annen modell. Dere har kanskje lagt merke til de på Instagram?

image

image

image

image

Etter div økter og litt skigåing med de føler jeg ihvertfall at jeg har nok erfaringer til  kunne gi min ærlige mening, forhåpentligvis til nytte for de av dere som er nysgjerrig på om de er verdt investeringen. Jeg får jo teste en del produkter gjennom jobben, men er ikke sponset på noen måte (utover at produsenter sender meg produktene da), så jeg kan teste både det ene og det andre, og si min ærlige mening etterpå. Tror det kan være en fin greie å dele her på bloggen, så blir det kanskje litt lettere for oss alle å sortere klinten fra hveten når det kommer til trening- og kostholdsprodukter.

Så, test av disse på lørdag altså. På søndag skal jeg ta meg en treningsøkt her på hytta (nå har jeg sagt det), som jeg tenker å blogge om i etterkant. Mest sannsynlig er det noen av oss som begynner å bli liiiittt fed up (bokstavelig talt) med påskekos og avslapning, så en treningsøkt er på sin plass. Isåfall kan du begynne å psyke deg opp nå, og gjøre deg klar for trening på søndag klokka 12 – det blir utstyrsfritt, effektivt og D-I-G-G etterpå, I promise.

Er du med? 😀

Håper du nyyter påskesol og late dager hvorenn du her, nå skal jeg ta med meg denne lekkerbisken på skitur! 😀

Perfekt skipartner - God form, men venter alltid. Glad og fornøyd, men skravler ikke høl i hodet på meg. Haha, I like!
Perfekt skipartner – God form, men venter alltid. Glad og fornøyd, men skravler ikke høl i hodet på meg. Haha, I like!

Praaates! <3

 

Flere
Artikler