Lett med Maren og seig med Crossfit Oslo. Keen på å teste?

Ah. Nå sitter jeg godt plantet på kontorstolen min, etter en lang, men superfin dag på farta. Jeg startet dagen med en av mine favorittvarianter på Lett Oslo, som blant annet skal bidra stort til ShapeUp sin ekstra store høstutgave, nr. 8. Apekatten Maren 🙂

<3 Maren er blitt (nesten) like glad i snappen som meg, haha. I like it!

Det er jeg veldig glad for, for etter hvert som vi planlegger, skravler, intervjuer og kverulerer blir jeg bare mer og mer glad i den jenta.. Eller, glad i er en ting, men jeg setter veldig pris på henne, er kanskje (enda) mer riktig å si i denne settingen. Hun er proppfull av gode holdninger og reflekterte tanker rundt trening og kosthold. Jeg syns det er digg å høre på hva hun har å si, jeg føler meg bedre liksom.. Og da vet jeg jo at de fleste ShapeUp-jenter kommer til å føle det samme. Det gjør meg glad, og desto mer sikker på at vi i ShapeUp har valgt nok en riktig profil å fronte i bladet. Aamen to that!

image

image

image

Dette er en av tingene som poppet opp i hodene våre i dag, hashtaggen #nokkropp, Vi har lenge snakket om hvor lei vi er av alt snakk om kropp, kropp, kropp og kropp. Kropp er topp det liksom, men kan vi væærsåsnill å snakke. om. NOE. annet. Trening, kosthold og livet er så mye mer :-P Urettferdig at trening og sunt kosthold kun skal relateres til kropp for så mange, når det i realiteten er kilden til SÅ mange andre fantastiske ting. Kroppen er et verktøy, ikke et mål! Husk det. Gjenta det. Kroppen er et verktøy, ikke et mål.
Dette er en av tingene som poppet opp i hodene våre i dag, hashtaggen #nokkropp. Vi har lenge snakket om hvor lei vi er av alt snakk om kropp, kropp, kropp og kropp. Kropp er topp det liksom, men kan vi væærsåsnill å snakke. om. NOE. annet. Trening, kosthold og livet er så mye mer 😛 Urettferdig at trening og sunt kosthold kun skal relateres til kropp for så mange, når det i realiteten er kilden til SÅ mange andre fantastiske ting. Kroppen er et verktøy, ikke et mål! Husk det. Gjenta det. Kroppen er et verktøy, ikke et mål.

Helt ut av det blå, men når vi er inne på kropp.. Jeg syns dette innlegget av Annema Refsnes var så fint 🙂 Kul dame. Gjør det du syns er kult, tren, ha det gøy, og la kroppen bli et resultat av det!

image

Haha, vel, nok (#nokkropp) om Maren, og snappbildene til Maren, hehe. Etter intervjuet på Lett Oslo dro jeg videre i et par møter, før jeg jobbet noen timer. Så var jeg igjennom en ganske seig treningsøkt på Crossfit Oslo. Jeg var happy i forkant…

Haha, krymper meg biiittelitt hver gang jeg legger ut selfiebilder ass. Spes når det er et speil, og man liksom ser telefonen.. De folka som har det her som profilbilder?! I will never understand that.
Haha, krymper meg biiittelitt hver gang jeg legger ut selfiebilder ass. Spes når det er et speil, og man liksom ser telefonen.. De folka som har det her som profilbilder?! I will never understand that.

… Men ENDA mer happy når det hele var overstått. For phu! Vi så ut som vi hadde badet når vi var ferdige, og når vi rydda bort utstyret var jeg ikke langt ifra å skli i min egen svette. Eller sidemannens, for den saks skyld. Det så dere kanskje på snappen? (piapiapiapia)

Dette er hva vi gjorde, om du skulle ha en eller annen crazy person inni deg som er keen på å teste (det var ikke såå ille altså, jeg bare skaper meg).

Oppvarming 400 m løp + div øvelser med stang

Hver 2 minutt kjørte vi 3 snatch. Dette kan f.eks byttes ut med styrketrening som markløft hver minutt, 8-10 reps. Vet ikke hvor mange av dere som er rutinert på olympiske løft jeg, men jeg er ikke den første til å smelle opp snatches midt i primetime på SATS i hvert fall, hehe. Do as you please!

SÅ, til moroa. Økta, the one that killed me, gikk som følger…

400 meter løp

21 power cleans

21 goblet squat

21 box jumps

400 meter løp

12 power cleans

12 goblet squat

12 box jumps

400 meter løp

6 power cleans

6 goblet squat

6 box jumps

400 meter løp

3 power cleans

3 goblet squat

3 box jumps

FEEERRI! Jeg kom inn på drøye 16 minutter, og så meg svært fornøyd med det.

Det er bevisst fra min side å ikke skrive vektene vi/jeg bruker, da jeg vil at dere skal finne ut av dette på egenhånd, og tilpasse til deres nivå. Kan du ikke cleans? Kjør eksplosive markløft. Usikker på goblet squat med kettlebell? Kjør air squats. Vondt i kneet, så kjipt å kjøre box jumps? Gjør step ups isteden.

Gjør det på en måte som funker for deg, så du selv får mest mulig treningsutbytte. Den eneste du burde sammenlikne deg med er jo deg selv 🙂

Vel, dette ble litt hummer og kanari. Har sin plass det også! Jeg har faktisk skrevet to blogginnlegg denne kvelden, og gleder meg til å publisere det andre i morgen formiddag. Den nye utgaven av ShapeUp har nemlig ankommet kontoret…

image

… Og jeg har selvfølgelig tatt meg den frihet å skrive og knipse en aldri så liten smakebit til dere. Preview av ShapeUp nr. 6 coming up i morgen. Join me!

Ha en fin kveld videre <3

 

 

 

 

 

Flere
Artikler