Livet på sitt beste

Nei og nei – for noen dager vi har nå ass?

Jeg gir meg helt enda over av dette været her, og tar meg selv i å sukke og stønne over at det innimellom er litt for varmt – makan. På fredag tok jeg og mannen en spontantur over til naboen, der vi ble sittende med vinglasset til langt utpå kvelden. På lørdag gikk dagen unna i ett, med en skogtur, etterfulgt av masse forskjellige ærender hit og dit. På kvelden var vi så heldige å være invitert på skalldyrlag, og altså.. herre jemini, så godt det var! Vertinnen hadde kjøpt inn ferske reker, kongekrabbe, kreps.. alt man kunne tenke seg av digge saker. Jeg er sikker på at jeg spiste mer enn hele bordet til sammen? Nok en gang ble vi sittende til langt på kveld, som seg hør og bør, og i dag tidlig ruslet jeg sånn cirka rett fra senga og i familieselskap.

Bestefaren min fyller intet mindre enn 95 (!) år i dag, og det måtte selvfølgelig feires.

Bestefaren min husker noen av dere kanskje, fra skivloggen noen måneder tilbake? Sjekk den ut her, om du ikke har sett den – en av mine verste og beste opplevelser ?

Kosthold og trening går det så der med – kanskje ikke bare meg som «sklir ut» med både det ene og det andre når det er sol, sommer, vin og hygge? Jeg liker jo ikke å definere det som at man sklir ut heller jeg da, man bare gjør noe annet enn det man pleier – men nå kjenner jeg at jeg gleder meg til en ny, vanlig uke igjen, med mat og trening som gjør kroppen glad.

Det har vært litt kaotisk de siste ukene, men nå roer ting seg endelig litt ned. Jeg har en finfin uke foran meg, med mye spennende jobbgreier. På tirsdag skal jeg på et event med G-Sport og Polar, og på lørdag er det Yoga Convention på Fornebu, der jeg skal være både konferansier, holde foredrag og en SOMA MOVE-time. Moro! Ikke minst får jeg denne uken mer tid til å mekke vlogg, og saki, som jeg gleder meg til å få ut ukas. Den kommer altså i morgen eller tirsdag? Jeg prøver å være litt mer chillpill ovenfor meg selv på akkurat når vloggen kommer ut, da uka rett og slett ikke alltid tillater at jeg få den ut på søndager – vit at jeg prøver mitt beste, men at det alltid er en god grunn om jeg drøyer´n noen dager.

Jaja – på tide å hoppe til sengs mine venner – håper dere har hatt en strålende helg?

 

Flere
Artikler