Livet på kontoret og highlights fra uken som gikk

Kontorlandskapet til De Nye-gjengen er helt genialt. Her er vi omringet av hverandre 24/7, og veien er kort til idémyldring.

Og litt vin. Jeg liker særdeles godt at det til enhver tid står fremme en treliter med vinos som man kan snuse på når det trengs, for eksempel på fredags ettermiddagen. Du kan lese mer om hva vi holder på med om dagen HER, men mange kjenner jo til det allerede – jeg er en del av et prosjekt hos Egmont, der jeg og et par andre profiler, sammen med redaksjonen, skal skape et nytt rom, både fysisk og digitalt, her hvor vi sitter. Akkurat nå faktisk. Kreativiteten får flyte fritt, og i skrivende stund snakker vi om alt det kule vi kan finne på og vise frem trening, helse og sunnhet på en enda sprekere, kulere og freshere måte enn vi allerede gjør. I like! Har dere noen innspill kanskje?

Hva ønsker du deg av innhold innen trening, helse, kosthold og mental trening? 

gjengieuite

Formen min er fortsatt så der, men jeg har trua på at mye vann og treningsfri kurerer gruffen. Så nå sitter jeg her, drikker vann og blogger om hverandre. Og jeg har tenkt litt. Fredager er alltid litt sånn fraværende dag, der man ikke nødvendigvis er så gira på å bli pepret full med treningsøvelser og sunne oppskrifter. Er jo helg, for pokkern! Så, hva passer vel bedre enn ei litta oppsumering av uken som gikk, enkelt og greit i form av tre valgfrie høydepunkter.

Ukas høydepunkt: 1. november gikk fristen ut for å få tilsendt earlybird-tilbudet på workshopen min. Jeg har fått så mange fine henvendelser, og det er tydelig at mange er motivert til å ta ansvar for sin egen kickstart på det nye året. Det gjør meg så glad! Du kan lese mer om workshopen her, og ikke nøl med å sende meg mail om du er gira på å høre mer. I tillegg var det selvfølgelig at min første episode av Treningspodden hadde premiere. Stor stas!

podd-cover42

Ukens fokus: Komme meg inn i nye, gode jobbrutiner, og samtidig kjenne at.. jeg er on top of things. I slike perioder, når jeg kjenner at hverdagen krever bedre fokus enn vanlig, er jeg ganske kjapp med å fire på kravene til meg selv på andre områder, f.eks på trening. Tunge styrkeøkter for eksempel, er sykt krevende om jeg har en million ting i topplokket fra før av. Så husk gjerne det for din egen del også.. supermenneskene er de som klarer å jobbe med kvalitet og kontinuitet over tid – noe som er langt lettere å oppnå ved å porsjonere ut kreftene sine på en smart måte.

Ukas treningshøydepunkt: Rett før jeg kjente sykdommen ta seg en fest i kroppen fikk jeg unna en styrkeøkt, der jeg satte «en ny pers», helt i tråd med det programmet jeg selv har lagt opp til. Sånt gjør meg glad. Nå har jeg ikke trent på flere dager, og ja.. da er jeg flink til å huske på the feelgood-moments, hehe. Jeg jobber meg mot et konkret mål innen juletider, noe jeg har planer om å snakke mer om i mandagens episode av podden. Stay tuned!

Ukens throwback: Ettersom snøen er rett rundt hjørnet får jeg såå mange gode vibber tilbake til skisesongen. Og snart er den her igjen – hurra! Når jeg og mannen nylig hadde blitt sammen (haha, hilsen Pia14) hadde vi noen av våre første dater som kjærester (Pia14, vol2) på skitur. Han lekent, lett og galant, jeg hakket mer sigrumpa.. men jeg kom meg avsted da, og det er takket være han at skigleden min fikk seg et realt boost. Det er jeg så glad for.   image

Ah, det gledes.

Men NÅ er det helg dere – håper dere får en fantastisk fredagskveld, proppfull med god energi og lave skuldre. Hører rykter om snø denne helgen også, så alt ligger tilrette for, typ… verdens koseligste helg. I like!

Skal dere noe spennende? 

Flere
Artikler