Livet som (trenings)podder

Jeg kom akkurat inn døra etter en finfin dag på farta. Prøvde meg på en sånn «time for time»-greie på Snapchat i dag, men merket at jeg ikke fiksa heelt den greia med å ta opp snappen på slaget hver time. Bare én ting å gjøre – prøve igjen i morgen. Dagen har uansett vært innholdsrik, med møter, fine folk, god mat, en del powerwalking med ryggsekken, ei litta tur innom Treningspodden-Silje, før jeg avsluttet dagen med kunder på RAW Trening. Nå sitter jeg godt planta i sofaen, og har planer om å ta tidlig kvelden – kroppen er fortsatt kranglete, og jeg er fast bestemt på å ikke bli ordentlig syk. Jeg gønner på med sitron- og ingefærvann, grønnsaker, sunn mat, te og samvær med favorittmennesket mitt, og satser på at det ordner seg. Uansett får jeg masse energi av jobben om dagen, og er supergira på tiden fremover. Ekstra digg er det at jeg har senket skuldrene litt for innspillingen av Treningspodden, og blir enda litt roligere hver gang jeg møter super-Silje.

Jeg kan absolutt bli vant til dette livet som (trenings)podder, jeg ass! 

ossi poddu firkant

Forresten, før jeg begraver ansiktet mitt i den Tikka Masala-retten jeg skal lage hvert øyeblikk; i podden har vi en konkurranse gående, som er sponset av Den Lille Nøttefabrikken. Du skal dele din beste smoothieoppskrift med oss på mail eller å Instagram (hashtaggene #denlilleforskjellen og #treningspodden), og fem heldige vinnere får videre til en finale. I finalen stikker én heldig vinner blant annet av med spalteplass i ShapeUp med sin helt egen oppskrift – hvor rått er ikke det? Sånn som jeg kjenner Instagram er det sabla mange flinke jenter der ute, både til å lage smoothies og til å knipse pix, så her er det ingenting å vente på.

Glass jar of fresh homemade smoothie with blueberry and blackberry.

… Også er det meg og Silje som er så heldige å få smake på, og dermed kåre, vinnere i denne konkurransen da. FOR en luksus! Jeg gleder meg, både til å smake på masse digg, men også til å få litt smoothie-inspo til digge høstsmoothies. Er liksom ikke så gira på sitron, mango og fruityloops-smoothies nå i mørketiden jeg.. er dere? Hva slags smoothies går det i for deres del om dagen?

Men jepp, Tikka Masala´en roper på meg, etterfulgt av et par Paracet og en fin dose hostesaft. Det blir så bræ! Snakkes i morgen hjerter. 


Foto: Undetegnede og Colourbox

Flere
Artikler