Sunn middag på under en halvtime

Altså.. kan jeg få lov til å hylle ShapeUp, og deres nyeste matutgave, ShapeUp Sunt?

Mye mulig jeg er noe inhabil nå som jeg er tilbake i ShapeUp-verdenen, men fy søren ass.. Verdien av dette matbladet kan faktisk ikke fornektes. I dag for eksempel, så satt jeg på kontoret og bare.. «aah, hva skal jeg lage til middag». Jeg er keen på å lage noe digg til meg og mannen, men samtidig ikke stå å slave over grytene i flere timer, med tilhørende oppvask. Å åpne diverse matblader etter inspo er jeg eegentlig litt ferdig med, da jeg i 9,5 av 10 tilfeller opplever at det greiene som står der er altfor.. mye rett og slett. For mye ingredienser, for mye å lese, for mye å gjøre.. eller enda verre, for lite mat.

Vi treningsdamer trenger mer mat i kroppen enn et salatblad og en torskebit med hjemmelaget gazpacho-saus, for å si det sånn. 

Vel, i dag trosset jeg mine egne fordommer og bladde litt i nyheten ShapeUp Sunt. Hele blekka traff meg midt i hjertet, og spesielt saken «Middag på en halvtime». Her fikk jeg, servert på et sølvfat, utallige muligheter og inspirasjon til hva jeg kunne slenge sammen. Det føles som min egen #matmandag, bare  hakket finere (okei, greit mye finere da) format.

  • Sjekk ut mine egne favorittoppskrifter under kategorien #matmandag HER.

blaoppsunt wf oewoking

Valget mitt falt på wok med svinkekjøtt og rotgrønnsaker, med masse andre digge greier, som fullkornsnudler, grønnkål, rotgrønnsaker og litt soyasmaker. Ikke noe hokus pokus. Men jeg er kanskje så enkel og fokusert på andre ting at jeg faktisk trenger å få de næringsrike, sunne matideene inn med teskje noen ganger..? Vel, det får så være, min mentale kapasitet går andre veier om dagen – middagen er uansett sikret, takket være ShapeUp Sunt.

Henda i været!

 


Foto: Maria Warnke Nørregaard

Tekst: Vibeke Lohne 

 

Flere
Artikler