Livet med to do-lista som aldri tar slutt

Heisann hoppsann,

Nok en gang må jeg innrømme at vloggen kommer noen dager for sent, som er et resultat av for lite innhold siden forrige vlogg (vil liksom ikke legge ut hva som helst), i kombinasjon med masse andre greier å ta tak i. En stor del av meg kunne ønske jeg var (enda) råere på å prioritere mine egne greier først, men i perioder er det slik at andres behov må komme først, som jo egentlig er mine også. Da er det ikke sånn at jeg nedprioriterer deg, meg og bloggen, men det er jo engang sånn at nettopp bloggen og min arbeidshverdag overlever takket være PT-kunder, samarbeidspartnere, spennende møter, tilbud som skal sendes over, raske svar på mail, odédrodling, podding osv. Jeg prøver ikke å unnskylde det faktum at jeg må utsette vloggen litt, men heller.. forklare ?

Ikke dropper jeg treninga heller, og der vil noen kanskje si jeg er sær, men om ugjorte arbeidsoppgaver på jobben skulle kommer foran trening ville typ.. 60% av treningene mine utgått ? Så du kan jo la deg inspirere på den måten atte.. to do-listen tar aldri slutt, og du er bedre tjent med å leve godt med den, fremfor å prøve å overvinne den?

Håper du har det bra – nå er det natta her i heimen?

 

Flere
Artikler