Magetreningen du LETT kan gjøre hjemme, vol 1

Ringer inn helgen med litt magetrening jeg dere! Poster èn øvelse i dag, og to i morgen. Så kan du trene sixpacken i helgen uavhengig om du skal på treningssenteret eller ikke. Jippiiii (…) 😉

Repetisjoner: Jobb i ett minutt på hver øvelse, og gjenta to, tre, ganger. Fire sett på en god dag 🙂

2014_10_15_PMachado_9999_157

Hollow Rock

Hvordan: Ligg på ryggen med armene over hodet på linje med ørene, og begge føttene hevet fra bakken. Sørg for at korsryggen har god kontakt med underlaget hele veien, og kjenn at du aktivt presser navlen ned i underlaget. Strekk armene og pek tærne bort fra kroppen, press bena sammen og kjenn at du hele tiden cruncher magemusklene sammen.

2014_10_15_PMachado_9999_118

Hvorfor: Med denne øvelsen lærer du kroppen å holde et spenn i magemusklene når du gjør ulike bevegelser og øvelser, som for eksempel chins, pushups og knebøy. Prøv å ta med deg følelsen av hollow rock inn i alle disse øvelsene.

For å gjøre øvelsen mer utfordrende kan du begynne å gynge frem og tilbake, uten å miste spennet i kroppen. Hvis du kjenner at korsryggen mister kontakt med underlaget kan du trekke det ene benet inn mot kroppen, slik at du har ca. 90 grader i kneleddet. Bytt ben underveis, og stram magen hele tiden uansett hvilken variant du velger.

Øvelsen er hentet fra ShapeUp nr. 11, som vi gav ut i desember. Bildene er tatt på Lapoint sin treningscamp i Portugal, som vi for øvrig reiser til i mai. BLI MED! 😀

Gullrekka + taco anyone? God helg <3

Flere
Artikler