PT-Pias superuke!

Ah, denne uken har vært en fantastisk uke. Busy som få, men det er jeg ganske vant med nå.

Denne uka har nemlig PT-Pia`n i meg virkelig fått kjørt seg! Jeg skal ærlig innrømme at det kribler i trener-foten støtt og stadig, spesielt når det blir lange dager med skriverier på kontorstolen. Da er det SÅ digg at jeg siden november har fått lov til å bruke meg selv som PT gjennom jobben i ShapeUp, og ekstra hyggelig er det når det har vært såpass mye som denne uken 🙂 Derav overskriften!

image

Onsdag, torsdag og i morgen har jeg vært rundt på ulike mediebyråer og vist ulike øvelser de kan gjøre for å motvirke den uheldige sitteposisjonen mange havner i når man sitter lange dager på kontorstolen. Tenkte å blogge om dette liiitt senere, da jeg har lyst til å vise dere øvelsene også. Jeg bruker de masse selv,og har en solid teori om at det er disse (pluss trening og sunt kosthold, hehe) som gjør at jeg har null komma niks plager på jobben, selv på dager der jeg sitter, sitter, sitter og sitter. Prøver å gå litt innimellom da 😉

image

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra et superkult event med Intersport og Casall, der jeg holdt et innlegg om hvordan man kan trene styrketrening hjemme, kun ved hjelp av noen få redskaper 🙂

Meg og Tonje fra Casall :-)
Meg og Tonje fra Casall 🙂

image

image

image

image

Superduper kveld med en superduper gjeng!

Takk til alle som kom i dag, og takk for at dere var blide, glade og nysgjerrige 😀 Eventet var sponset av Casall, så jeg fikk ha på meg deres treningsklær når jeg gjennomførte. Hettejakken er fra en tidligere kolleksjon, som jeg har hatt min elsk på leeenge. Tightsen er fra deres Sculpture-kolleksjon, og ja, den sitter som støpt, for å si det mildt. Kompresjonseffekt med en feminin touch må være den beste måten å beskrive den på 😉 Diggern! Sportsbh`en er også suuperfin,  men for min del blir det litt vel mye opp og frem-effekt.. Men det er jo en smakssak. Er jo kanskje digg å være litt ekstra digg på trening innimellom?

Anyhoow. Avsporing.

Det har vært gøy å være litt ekstra PT-Pia denne uka, og jeg er happy for at det blir en god del mer av det i tiden fremover! Mer info om det kommer forsåvidt også, men det får bli en annen dag 😉

L8r <3

 

Flere
Artikler