Under lupen på kroppspressdebatten

Jaja dere, da var det gjort også, sittet i et «ekspertpanel» og debattert med andre «eksperter», om et tema vi alle mener noe om, men som ingen av oss egentlig blir helt kloke på 😀

Jeg skal ikke si så altfor mye om selve debatten og mine meninger, 1) fordi jeg føler jeg har skravla nok om dette for i dag, og 2) resten av skravlinga har jeg tenkt til å ta meg av i en lengre kommentar på fredagen. Stay tuned! 😉

Anyhooow. Her har vi gjengen, kun minutter før vi gikk i ilden 😀

image

Fra venstre….

Lotte Oxholm, idrettslærer på Sandvika VGS (underveis i debatten ble det visst tydelig at hun også var tilstede som Instagramceleb og sånn smått muskelbesatt, hehe. Og måtte svare deretter! Du var så fink Lottus <3)

image

Therese Fostervold Mathisen: Ernæringsfysiolog og doktorgradsstipendiat med prosjekt om spiseforstyrrelser, NIH

Ordstyrer for debatten, førsteamanuensis Gro Rugseth

Me, myself and I, PT og journalist i Det Nye ShapeUp…

Og Kari Graver, psykologspesialist, VILLA sult

Sistemann (bokstavelig talt) Per Tøien kom kun sekunder før oppstart, og er forøvrig kommunikasjonssjef i Norges idrettsforbund 🙂

image

Så da var gjengen samlet, og klare til dyst!

image

image

 

image

På dette tidspunktet hadde jeg litt noia, som alltid, men ble varm i trøya så fort debatten begynte å flyte.

image

Takk til Martin som stilte opp som superfotograf! 😉 #shapeupselfie

image

Haha <3

Etter debatten stakk jeg og Lotte på god lunsj og drodla ut alle de frasene vi ikke fikk lirt av oss på selve debatten (neeida. joda. neida). Alt i alt var dette en helt topp opplevelse, og aller mest happy er jeg for det faktum at jeg sitter igjen med en god følelse. For oppi det kaoset vi kaller samfunnet, og oppi det kaoset vi kaller helse, trening- og kostholdsfokus, så føler jeg at mitt hjertebarn ShapeUp gjør en ganske god jobb.

Jeg debatterer gjerne, åpenlyst og frisinnet, med den og de som måtte mene noe annet 😉

image

Men hei! Minn meg på å ta med en treningstights og lang treningstopp til den neste coverjenta a! 😉

Les mer og se videoklipp fra debatten her. 

Takk for meg NIH, takk for en profft opplegg, og takk for at dere bringer et så viktig tema på banen! Som jeg instablogget tidligere i dag, gleder meg til neste gang dere byr opp til dans! 😉

 

 

Flere
Artikler