Man har alltids tid til en kjappis

I det siste har jeg blitt bedre til å se muligheter til å ta meg «ei litta økt», selv om tid, utstyrs- og hverdagssituasjonen ikke er optimal. Jeg så nemlig for noen måneder siden at jeg, i en travel hverdag, på jakten etter «det optimale»,  endte opp med å begrense meg selv i større grad enn å faktisk optimalisere min egen treningshverdag.

klokke

Du vet, jeg ville ha tilgang på akkurat det utstyret jeg ville, ha godt med tid så jeg kunne gjennomføre heele økta, og vel så det, jeg ville ikke ha noe forstyrrende stress i topplokket, da det kunne gå utover økta.. også videre.

Men nå derimot, ser jeg i større grad verdien i en økt der timeplanen tillater det. Det er luksus de dagene man kan gjennomføre de øktene som er «picture perfect», men mer realistisk at de fleste øktene tilpasses timeplanen. På denne måten har jeg fått inn flere gode, og ikke minst lystbetonte, økter, som også gir meg mer energi i hverdagen, mestringsfølelse og kontinuitet i gode treningsvaner- og rutiner.

blogg2blogg1

Som i dag for eksempel, da jeg gjennomførte en kjapp økt når jeg fikk en avlysning fra en kunde. 1000 meter roing, 20 butterfly situps, 15 kettlebellswings og 10 pushups ala. tre runder var det jeg trengte for å holde både topplokk og kropp fornøyd.

Klapp på skulderen til meg selv, som har blitt bedre til å være fleksibel og se flere treningsmuligheter i en travel hverdag.

Er du god på det, kanskje?

Flere
Artikler