Noe av det morsomste jeg vet

… er å undervise hos RAW Trening. Og det skal jeg få gjøre i dag – woho! I skrivende stund sitter jeg på toget, med kaffe i den ene hånden og mobilen i den andre. Gjengen jeg skal undervise for i dag har visualisering og avspenning på agendaen, to viktige teknikker som en del av mental trening hos RAW. Vi holder på til 15.00, før jeg skal ha kunder fra 16 til 19. Blir spennende å se om det er noe futt igjen i kroppen til noe treningsøkt etter det… I think not. Og vet du hva? Det er heelt greit.

blogg_bilde_03-e1462022466561img_7803

Generelt er det ganske luksus å ha en dag full med mental trening. Det fine med undervisning og foredrag er at jeg alltid er litt nervøs før oppstart, men blir forholdsvis varm i trøya så fort jeg har sagt hei og hallo. Sånn er det jo det ofte når vi gjør ting utenom det hverdagslige, og jeg bare.. elsker følelsen! Mestringsfølelse i hverdagen, ren luksus det også.

Ha en super dag alle sammen – hverdagen er superduper, men det er søren meg digg at fredagen nærmer seg med stormskritt!

Flere
Artikler