Uken som gikk – jeg strakk til!

Noen ord om uka som gikk, uken der jeg selv følte at jeg på et punkt ikke strakk til. Det hele virket litt uoverkommelig på et punkt, men det fine er jo at man.. kommer alltid igjennom det, og som regel på en langt bedre måte enn hva det føles ut som der og da. Og du vet… i dag er det fredag? Det er på sin plass med noen høydepunkter fra uken som gikk.

  • HER er blogginnlegget jeg skrev om følelsen av å ikke strekke til når man er stressa, og tre tips til hvordan jeg takler det på best mulig måte.

Ukens høydepunkt: Det må være undervisningen jeg gjorde med RAW-gjengen på torsdag og fredag. Spesielt i går, da jeg kjørte The Mental Challenge sammen med gruppa, noe ala. det samme som jeg skriver om i dette innlegget. Når det er sagt, en TMC er aldri lik, og den vi kjørte i dag var definitivt unik. På lik linje med alle andre.. hehe.

picmonkey-digg ossskjermbilde-2016-11-19-kl-10-08-53

  • HER kan du lese om min opplevelse av The Mental Challenge for et lite år tilbake, fra da jeg tok level 2-sertifiseringen. To ganger har jeg vært gjennom moroa, og jeg fikk hissige flashbacks i dag, når det var jeg selv som kurset deltakerene gjennom dagen.

Ukens throwback: Jeg har for alvor begynt å griseglede meg til desember, og alt det hyggelige den måneden bringer med seg. Ekstra mye gleder jeg meg til å komme på fjellet å gå på ski, som det dessverre har blitt altfor lite av i år. I den nye episoden av Treningspodden på mandag kan jeg jo avsløre at vi snakker litt om skisesongen, og hvordan vi kan forberede oss best mulig. Ble ikke noe mindre gira av det for å si det sånn, spesielt ikke når mitt neste mål, etter 100 kilo i knebøy, er å gjennomføre fjorårets Hauern, et skiløp jeg gikk i februar, med en bedre tid enn i fjor.

  • HER kan du lese om fjorårets gjennomføring av skirennet jeg nok en gang skal gjennomføre i februar, da med bedre tid enn sist. Heeehe.

Kriblerier i magen!

imagepetter 2

IMG_1633Bimage

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukens fokus: Hmm. Få ting til å gå opp? Flytting, jobb, nytt hus, litt trening her og der, forberede undervisning.. det har vært litt kaos denne uken, som jeg skrev om i dette innlegget. Derfor har ukens fokus retten og sletten vært å… ha fokus på å ha fokus på en ting av gangen, hehe.

Men, denne uken er jeg endelig ferdig utflyttet av leiligheten, og noen andre har bosatt seg i den lille herligheten (i går faktisk). Jeg er trygt plassert i leiligheten til mannen, og vi er godt i gang med oppussingen av huset (!!) vårt. Alt føles bedre når man har kommet i gang! Derfor gleder jeg meg til uka som kommer, med mål om å rette enda skarpere fokus på det som gjelder akkurat nå. Privat; hus, og jobb; DeNye!

Uansett kom jeg meg i mål med uka som virket uoverkommelig, og det med glans. Hurra! GOD LØRDAG! 

Flere
Artikler