Ukas treningsøkter

Nok et innlegg om den foregående treningsuken, som har vært.. så der. Jeg ser frem til å ha litt mer tid til å henge i styrkerommet på SATS, men utover det er jeg storfornøyd med det jeg har fått til. Litt er mer enn bra nok i travle tider, eller hva?

Hva har du trent denne uken? 

strekk oppi

Mandag

Her startet det – uka over alle uker. Det skulle flyttes! Jeg var fremoverlent, og hadde allerede booket meg inn på en løpetime på mandag morgen klokken 07.00. Det var beinhardt når det sto på, men fy fasan, så deilig etterpå. Løpetimer kan virkelig anbefales de dagene man trenger en kjapp, effektiv og tankeløs treningsøkt.

Tirsdag

Ah, endelig en super styrkeøkt! Jeg trente knebøy, pullups med vekt, hip thurst, mere pullups, beinløft med strikk, skulderpress, sideveis step up med vekt.. nei, fy fasan, den økta var fin! Jeg ser at jeg virkelig må stå på om jeg skal klare målet mitt om 100 kilo i knebøy før jul, men, jeg har trua!

Onsdag

Treningsfri. Eller, ihvertfall fra organisert trening, men jeg løp frem og tilbake som en sprettball, som et resultat av flyttingen. Rundet av med kveldsjobbing og en svær burger på kvelden – superdigg!

Torsdag

Her hadde jeg egentlig ingen planer om å trene, men fikk en avlysning fra en kunde, og da fristet det å svette litt. HER kan du sjekke ut økten – anbefales!

Fredag

Hviledag. Hadde fullt opp fra morgen til kveld, og trening måtte glatt utgå.

si

Lørdag

… nok en hviledag. Var helt gåen etter uka for å være ærlig, og det var mer enn nok å løpe i butikker på husshopping sammen med kjæresten.

Søndag

I dag var det team-WOD med kjæresten på agendaen. Supergøy! Crossfit Fønix stilte med en super partnerøkt, og selv om det var beinhardt når det sto på, fy fasan så digg etterpå! Jeg filmet hele økta, så gleder meg til å vise den til dere. Den er for eksempel super å kjøre sammen kjæresten eller en venninne.

heu

… og med det tar jeg hvert øyeblikk fatt på en ny, deilig uke! Nå har jeg akkurat fått unna litt søndagsjobbing, så mandagen kan starte med brask og bram. Sammenliknet med forrige uke blir denne uka som en juleferie, haha. God søndag hjerter, og husk å sjekke innom for den nyeste episoden av Treningspodden i morgen tidlig. Du finner den HER.

 

Flere
Artikler