Mandagen kom som et brak, gitt

Denne uka startet virkelig med et brak – flaks at jeg hadde en meeget rolig helg som oppladning, hehe. Den var faktisk så travel på et tidspunkt at jeg ble sur, det skjer ikke så ofte, men jeg tok meg heldigvis i det ganske kjapt. En av grunnene til at jeg ble glad igjen er at jeg var i et møte om boken min, og nå er ting virkelig i gang dere – i slutten av 2018 blir det bok! Dette har jeg drømt om leenge, og jeg har så mye materiale liggende som jeg gleder meg til å ta i bruk. Ikke minst ser jeg frem til å samle alt i en bok, eller oppskriftshefte om du vil, og krydre det med historier og elementer som ikke er kjent for så mange. Det er dritskummelt å være åpen om at jeg skal skrive bok, men samtidig har jeg 1) lyst til å ha med dere i prosessen, og 2) holdes ansvarlig – hvis det gir mening? Jo flere jeg sier det til, jo større sannsynlighet er det for at dette blir noe av. Og ja.. det blir det søren meg! ???

Jeg var på trening med en venninne i går, og hun spurte meg om tips til enkle, raske middager hun kunne lage i uka som kom.. vel, det er det #matmandag handler om, haha. Såå, jeg skal hjem og spise speltlomper med avocado, skinke og ost, da klokka er 21 og jeg er stuptrøtt, men om jeg hadde hatt muligheten ville jeg mekket denne;

– Kylling med spinat og kremost 

Et annet alternativ kunne vært smoothien under, som har vært min go to-smoothie i flere år nå. Superenkel og veldig god – all I need! Den består av to never frossen grønnkål, 1 halv frossen banan, 200 gram halvfrosne bær og en scoop med vaniljeprotein. Toppes med noe crunchy, litt salt og kanel – nam!

Håper dere har hatt nå hakket bedre mandag enn meg, selv om jeg jammen meg landet på begge beina denne dagen også. Bokmøtet, samt tre blide PT-kunder, reddet dagen, hehe.

Blogges i morgen, sportyspice❤️

Flere
Artikler