VLOGG: Backstage hos God Morgen Norge og Treningspodden på jobbtur i Bodø

Hei bloggen, men mest av alt; vloggen!

Som noen av dere vet klipte jeg ferdig denne på fredag, og saki, så godt det er å trykke publiser en tidlig søndags morgen, uten å gjøre særlig mer enn det, hehe. De ukene jeg får den ferdig før helgen er bare.. helt prima. Selvfølgelig kunne jeg ønske jeg kunne få til det hver uke, men det er ikke alltid det går dessverre. Well, I try my best, og stort bedre enn det kan ikke noen av oss gjøre ? (det må du selv huske på, også).

Husk å trykke på tannhjulet nederst i høyre hjørne og velg høyest mulig oppløsning. Du burde også ta fullskjerm, da videoen blir sånn weird rektangulær her på bloggen. 

I ukas vlogg får du bli med på en (u)typisk mandag, som starter med et besøk hos God Morgen Norge, etterfulgt av en treningsøkt, og deretter flytur til en by i nord – ut på oppdrag! Musikken er hentet fra Epidemicsound.com.

Her er sangene som er brukt i denne vloggen..

Sture Zetterberg – Never Walk Alone

Tomas Skyldeberg – Winterlake

Chris Coral – It Is What It Is

Tommy Ljungberg – Ocean´s Roar

Nå skal jeg nyte en episode av The Kardashians i senga (jeg har blitt en av de – så mange år uten å se på det, men vips.. here I am), før jeg tror jeg skal stikke en tur på trening. Deretter burde jeg virkelig komme i gang med en sak jeg har deadline på, men frister litt å bare nyte søndagen også, ass. Vi får se – håper du nyter søndagen, klein eller ei – isåfall føler jeg med deg ?

God søndag ?

Flere
Artikler