Månedens superøkt – hvor mange runder klarer du på 20 min?

Hei, fine folk?

Popper innom for å dele #piasgym3 med dere, som vanligvis kommer den første tirsdagen i måneden, meeen den kom visst litt senere nå i januar, hehe. No problemos! Anyhow, jeg gjennomførte den rett før juleferien satte inn, og saki, den blir slitsom ass. Selv om det «bare» er 20 min rekker man virkelig å få kjørt seg, og jeg anbefaler deg å teste igjennom å kun kjøre 20 min før du eventuelt øker antall minutter du jobber – sånn i tilfelle noen vurderte det?

Målet med økten er altså å klare så mange runder som mulig av øvelsene du ser i videoen, og det er selvfølgelig flott om du klarer å holde et jevnt tempo fra start til slutt.

Selv klarte jeg 4 runder og 12 kalorier med roing, før klokka plingte. Da hadde jeg ingen som «jaget meg», dvs. ingen tider fra Instagram som jeg skulle slå, så nå gleder jeg meg til å gjennomføre på ny med en rekke andre i bakhodet, hehe. Det er, som jeg har nevnt tidligere, grunnen til at jeg startet opp med #piasgym i utgangspunktet – mange av oss trener på egenhånd, men vi trenger ikke alltid være aleine av den grunn. Sosiale medier er en ypperlig måte å dele treningsglede og oppturer på, og litt sunn konkurranse har aldri skadet noen. Derfor?

I dag sov jeg leenge, drakk kaffe i senga og så på serie, før jeg gjorde en ålreit økt i treningsrommet. Deretter så jeg på ski med mannen (altså, Klæbo opp den bakken.. for en fyr!) og laget bananpannekaker, og nå ligger jeg i senga og jobber litt. Skal til frisøren i morgen, så fint å få unnagjort litt nå – a bloggers life, haha.

Håper du har hatt en fin helg, og at du kjenner deg passe ladet til uken som kommer – NÅ begynner det nye året, spør du meg?

Flere
Artikler