#matmandag – Mine tre favoritter

… gjennom tidene!

IMG_6150

Hehe. Her om dagen kikket jeg igjennom tidligere #matmandager, og kom frem til at noen av de retten og sletten er så gode at de fortjener å trekkes frem på nytt. Så les og lær, med påfølgende nytelse 😀

1176026-7-1430753783039

image

image

image

Forslag til tilbehør. Nam, nam, nam. Kokkeleringscreds til mamma.

Blomkålpizza

Tidligere i år blogget jeg om blomkålpizzaen. Inspirert av Mia Eckhoff sine oppskrifter til ShapeUp Kickstarten vi kjørte da, mekket jeg sammen det jeg tør påstå var en over gjennomsnittet god blomkålpizza. I etterkant har jeg laget denne flere ganger, og det er like digg hver gang.

Bananpannekaker

Ah, jeg elsker, elsker, elsker disse. De er perfekte til både frokost, lunsj og kvelds, og perfekt etter trening, med alle sine gode prottiser, karbs og passelig med fett. De blir ekstra gode om du lar de ligge litt, aller helst over natta i kjøleskapet. Kjapt, enkelt, effektivt.. Perfekt!

Kyllingkjøttdeig med kremost, poteter og asparges

Kyllingkjøttdeig er ikke det jeg spiser mest av, men denne varianten er suupergod. Kremosten må være verdens enkleste sausvariant, hehe. Sleng det oppi rett etter at du har ferdigstekt kjøttdeigen, la det smelte litt, og voilà, superdjgg middag! I ettertid har jeg prøvd med chevrè også, anbefales.

Mangelen på bilder av oppskriftene skyldes tekniske problemer, da bloggen nekter å laste opp bilde.. Skjer med det? Noen som har vært borti liknende med WordPress? :-/

Nå står loppekassa for tur, for en over gjennomsnittet tidlig start på dagen i morgen. 05.00!! Jeez.. Wish me luck!

 

 

 

Flere
Artikler