#treningstirsdag – Hallo ShapeUp Kickstart 2015!

Ny tirsdag, nye muligheter! Og ikke minst, ny høst, nye muligheter.

FYI til de av dere som er ekstra observante – dette innlegget skulle jo egentlig vært publisert i går. Men ettersom bloggen var klikkers, umulig å laste opp bilder, måtte jeg vente til i dag 🙂 

I dette innlegget skrev jeg om den nyeste ShapeUp-utgaven som er i butikk, der vi blant annet har som mål å kickstarte denne treningshøsten sammen med dere. Med oss på laget har vi en haug av spreke jenter, med Maren Erdvik i spissen.

Les hva Maren har skrevet om kickstarten her.
Les hva Maren har skrevet om kickstarten her.

For å få med dere kickstarten i sin helhet, både maten og treningen, bør dere kjøpe den nyeste utgaven!

image

Målet mitt med dagens innlegg er å fortelle hvilken del jeg skal ta i det hele! Egentlig skulle superjenta Inger være med å trekke sin del av kickstarten, men når jeg var i Dubai og knipset og mikset til utgaven visste vi alle fint lite om hennes tilstand noen måneder etter. De lykkelige omstendighetene gjør jo at hun ikke kan trene slik som hun pleier :-) Jeg hadde trent dette programmet uansett, men ettersom Inger falt litt av har jeg planer om å blogge litt om mine økter den kommende måneden. For jeg regner med det er en del av dere som vil trene på treningssenter også denne kickstarten? For min del er dette programmet perfekt å kombinere med crossfit og annen trening, da jeg liker å ha en basic styrkeøkt på egenhånd ila. uken.

Programmet til Inger består av tung styrke i studio, som er en fin motvekt til egenvektstreningen og yogaen som Maren og Elizabeth står for. Optimalt sett fyller du treningsuken din med èn til to økter av denne, gjerne med litt annen trening i tillegg om det frister. Du kommer til å støte på øvelser som pushups med vekt, sumo markløft, utfall, skulderpress, osv. Enkelt, effektivt og forståelig.

_DSC1288 _DSC1295

Før vi kjører i gang er det et par ting jeg ønsker du skal gjøre

1) Sjekk teknikken din. Gjør du øvelsen riktig? Har du vondt noe sted? I bladet står alt godt forklart, men du kan aldri terpe for mye på teknikk. Hva med å spørre en PT på ditt treningssenter om å ta en kikk? Det verste som kan skje er at du lærer noe nytt om du mot formodning gjør noe som ikke er helt riktig.

2) Test styrken din. Dette er viktig, da det gir et godt måleparameter etterhvert som du blir sterkere. Sjekk hvor mye du klarer å utføre 3 repetisjoner med i øvelsene sumo markløft, antall pushups og antall ring rows. Dette gir deg en indikasjon på hvor utgangspunktet ditt er nå når du skal starte, og dermed hvor langt du klarer å komme på de 4-8 ukene du trener programmet.

3) Ikke gå for hardt ut. Det er ofte oppskriften på å mislykkes. Ikke gå i den fella! Sett målsetningene dine om hvor ofte du vil trene din ut i fra ditt eget utgangspunkt, ingen andres. Så fort dette er på plass som gode vaner, ting du gjør som en selvfølgelighet, kan du eventuelt begynne å bygge på med flere treningsdager.

Ah, dette blir BRA! I min kaotiske treningshverdag er det digg å ihvertfall ha ett spesifikt program å jobbe etter, hehe.

Mange av dere som blir med oss på årets ShapeUp Kickstart? 😀

Husk at hvis du deler ditt beste treningsbilde på Instagram med hashtaggen #shapeupkickstart, så er du med i trekningen av treningsklær fra Run & Relax til en verdi av 10 000 kr!! Del i vei 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere
Artikler