Mest fint og litt rart

Dagen i dag startet med en sabla bra intervalløkt med gjengen, der jeg og Maren pushet de gjennom en snau times økt. Etter litt stretching og oppvarming var det duket for hoveddelen, som besto av 3 minutter løp x 2, 2 minutter løp x 3, 1 minutts løping x 4, 30 sekunders løping x 5, og 45 sekunders løping x 3 til slutt. Pausene var stort sett halvparten av arbeidsperioden. Gjengen gav virkelig alt, og det var med god grunn at de kunne nyte den fantastiske frokosten etterpå. Etter frokost tok jeg meg en treningsøkt selv, der jeg kjørte en Ingerindubai-inspirert økt, i kombinasjon med noe andre greier. Det gav definitivt godfølelsen, og jeg rundet av med litt stretching på en strand jeg hadde heelt alene – det var godt. Dagen i dag har vært fantastisk, men litt rar på samme tid – uten å være kryptisk og blogge-nørd har det skjedd noe hjemme i Norge i dag som jeg gjerne skulle vært en del av, og da er det litt trist å være laaangt borte og vite at man ikke kan være der for de man er glad i. Men sånn er livet noen ganger, og det er lett å legge bort det negative til fordel for det positive når man er omringet av de menneskene jeg har vært med den siste uka.

Dagen ble rundet av med en superduper styrkeøkt for gjengen, og deretter en «avslutningsdrink» og nyydelig middag. Hallo – de serverte taco! Blant annet da, de har jo en haug av utvalg på buffeten her, men fortsatt – taco! Alt vi manglet var Senkveld på skjermen og fri flyt av yoghurtnøtter, så hadde det vært akkurat som hjemme? I morgen er det hjemreisedag, men heldigvis blir vi ikke hentet på hotellet før 15.20 – før den tid skal vi rekke å sole, nyte og kose oss, og tilogmed få inn litt trim innimellom slaga. Vi hadde egentlig ikke noe program i morgen, men ettersom jeg allikevel skulle trene spurte jeg om ikke gjengen ville joine – og det ville de jo selvfølgelig?

Okei, nå babler jeg – i morgen kommer treningsuka som gikk-innlegget her på bloggen, så da blir det mye alternativ treningsinspo å hente. Men nå er det natta fra rom 903 her på Waterman Hotel i Kroatia – god fredag, fine mennesker. 

 

Flere
Artikler