Min nye hverdag som en del av «De Nye»

Fra og med i dag, 1. november, tar jeg fatt på nye og spennende utfordringer. Jeg er så klyp meg i armen-heldig at jeg får lov til å være en del av Det Nye og ShapeUp sin nye storsatsning, De Nye. Jeg har jo hintet frempå om dette flere ganger tidligere her på blekka, og endelig kan vi hyle det ut til alle og enhver. It´s out there!

I tiden fremover skal jeg altså være med på denne digitale storsatsning hos mediehuset Egmont, der jeg skal få lov til å jobbe nærmest fulltid med å skape morsomt, engasjerende, informativt, motiverende, superkult innhold. For en drøm? Å skrive, produsere og være kreativ med innhold, spesielt innen trening, kosthold og mental trening, er jo noe av det jeg brenner mest for, og det å få lov til å gjøre dette fulltid er..

Intet mindre enn «a dream come true»!

denyepc oeeeForeløpig er det meg, Felicia Noelle og Marie Wolla som er de nyeste tilskuddene i gjengen, i tillegg til superredaksjonen som er på plass fra før. Sammen skal vi gi deg en supermiks av innhold innenfor mote, meninger, skjønnhet, trening og kosthold.

  • Sjekk ut Felicia sin blogg HER.
  • Sjekk ut Marie sin blogg HER.

Å få hoste Treningspodden er en del av dette, i tillegg til at jeg får muligheten til å blogge langt hyppigere, lage kult innhold på flere flater, som YouTube, Facebook, Snapchat, samt være tilbake i et tett samarbeid med Det Nye og ShapeUp. Det har vært helt perfekt for meg å være «ute av huset» et år, og jeg har stortrivdes! Men nå som dette rigget er på plass føler jeg selv at jeg ikke kunne vært noe bedre sted.. PT-Pia + ShapeUp = sant, haha. Livet skjer, og det er jo litt artig at jeg nå, ett år senere, er tilbake i gamle trakter.

Redaktøren i Det Nye og ShapeUp, samt min forgjenger i Treningspodden, Karine Thyness, skrev så fint om dette prosjektet i sin bloggpost tidligere i dag… 

skjermbilde-2016-11-01-kl-12-43-53

skjermbilde-2016-11-01-kl-12-44-06

Sjekk hele bloggposten hennes HER.

Så, logisk nok har denne dagen gått med til å sette seg inn i del ting, samt ha kunder hos RAW Trening. For jeg kommer jo også (selvfølgelig) til å fortsette som mental og fysisk trener, så arbeidshverdagen min får en fin flyt mellom innholdskokkelering og mental og fysisk trening fremover – LOVE IT!

Måtte bare dele dette med dere, så dere kjenner litt til konseptet dere etterhvert skal bli ganske så godt kjent med (forhåpentligivs, hehe). Ikke minst gleder jeg meg til å spre enda mer treningsglede, kunnskap og inspirasjon sammen med gjengen her, og dere der hjemme. Følg hverdagen min på Snapchat Piapiapiapia, Facebook-siden min HER, samt min Instagramkonto @Piaseeberg, så prates vi snart!

Og du.. sjekk ut DeNye.no HER.

skjermbilde-2016-11-01-kl-12-41-50

Flere
Artikler