Mine 14 beste julegavetips

Inneholder reklame i form av sponsede produkter og omtale av aktører jeg har samarbeidet med.

Jeg får ofte spørsmål om ulike produkter jeg bruker til trening og annet, og jeg svarer som regel etter beste evne.

I disse juletider tenkte jeg det kunne være fint å samle opp tipsene mine i et innlegg, dersom noen trenger et par julegavetips på tampen. Men husk at disse gjelder like fullt i januar, så et tips er jo også å vente til julekjøpe-hysteriet har lagt seg? Så dette innlegget er altså.. julegave-tips som jeg selv hadde ønsket meg om jeg ikke allerede hadde hatt de, men også ting jeg selv hadde kunnet ønske meg – hudpleie-produkter, behandlinger, frisør og smykker er for eksempel noe jeg syns er kjipt å bruke penger på selv, men som jeg elsker å få i gave.

Mange av tipsene er preget av at jeg har hatt et samarbeid med aktøren, så selv om jeg ikke lenker til noen her, eller får noe som helst fortjeneste av at du eventuelt benytter deg av noen av de, så vit at jeg har hatt samarbeid med flere av aktørene jeg nevner her, og noen av produktene har jeg fått sponset.

Okei, so here we go!?

1. Hodetelefoner fra Plantronics, Back Beat Fit

Disse har jeg brukt i mange år nå, og har enda til gode å teste noen som er bedre til trening. De detter aldri av, har god batterilevetid, er generelt robuste, behagelige i øret, kommer med egen ladepose (som en power station for hodetelefoner), og ja.. alt i alt helt prima. Søk på navnet på google, så komme det sikkert opp en forhandler i nærheten av deg.

2. NIKE Metcon-sko (jeg har den som heter NIKE Metcon 4) til styrketrening

Disse skoene anbefaler jeg varmt til alle som trenger et par sko som egner seg godt til styrketrening, men som også kan brukes til annet. Disse er litt stivere enn vanlig sko, pluss at de er noe høyere under hælen, og generelt ganske stabile; summen av dette gjør at de egner seg godt til spesielt knebøy og andre øvelser der du trenger stabil grunn.

3. Superundertøy fra Tufte

Dette fikk jeg tilsendt for å teste ut i november, og har seriøst bodd i mange av disse overdelene siden. De er supergode og varme uten å være kvelende, skikkelig digge å ha på seg, fint snitt.. nei, veldig fornøyd altså. Et stort pluss er at de har fokus på å produsere klærne sine så miljøvennlig som mulig, i tillegg til at komfort står høyest på prioriteringslista. I like! Jeg liker også superundertøyet fra Revolution Race, som jeg har tipset om tidligere, men som ikke er like varmt som det fra Tufte – hver til sitt bruk.

4. Pulsklokke fra Polar

Jeg har jobbet med Polar over lang tid, og kan uten tvil gå god for klokkene deres. Vi treningsfolk trives godt med en pulsklokke på armen, ikke bare fordi den gjør oss bedre på trening, men også fordi den gir oss en sporty, god følelse ellers i hverdagen også. Selv har jeg Polar M430 akkurat nå, den blå, men Polar har akkurat kommet med nyhetene Vantage M og V. De kan du lese mer om her.

Portrettmodus på avveie der, ja.

Som dere vet var jeg i Sveits og testet Samsung Galaxy Watch også, som jeg likte godt, men da mer som en sporty livsstilsklokke – det blir litt som å ha smarttelefonen sin på hånda, men så kan du tilpasse den slik du ønsker. Pulsmåling på håndledd.

5. Tights fra Beyond Feminine

Disse tightsene har jeg tipset om før, og gjør det gjerne igjen. Sitter som et skudd, ikke gjennomsiktig, strammer der den skal, etc. Jeg likern! Finnes på beyondfeminine.no. Andre tightser jeg sverger til er NIKE Lumix, vanlig sorte fra Lululemon og et par fra HM. HM er overraskende gode på tightser faktisk, ihvertfall sånne seamless-varianter.

6. Hudpleie og hår-produkter

Gjennom mitt samarbeid med Hendrix Hair Drammen og Hud og Velværeklinikken får jeg teste en del produkter, men hadde jeg ikke gjort det ville dette definitivt stått på ønskelisten min. En god ansiktskrem som er tilpasset personen som skal ha den, en god shampoo, fuktighetsserum man kan bruke om natten, eller min siste hang up; øyekrem. Jeg kjøpte faktisk Ole Henriksen sin Banana Cream på flyplassen hjem fra Sveits, fordi en kollega i DetNye skrøt så innmari av den. Veldig ulikt meg, haha. Men anyhow – hudpleie-produkter, kremer, etc – kjipt å kjøre selv, hyggelig å få. En god hårkur har man jo til evig tid, men å bruke typ 4-500 kr på det er alltid kjipt.

7. Bøker! 

Å få bøker i gave er veldig hyggelig, både fordi tittelen og innholdet sier noe om hva du vil gi, og ikke minst får personen verdifulle tanker, følelser og kunnskap i gave – en opplevelse rett og slett. Hva slags type bok kommer jo an på personen, men jeg kan varmt anbefale Gunhild Stordalen sin biografi, samt Ole Petter Hjelle´s bok om hjernen – og min egen da? Du kan trykke på bildet under om du vil kjøpe den via ARK sine nettsider.

8. Ski/utendørs-bukse

På vinteren er jeg avhengig av en god overtrekksbukse som jeg kan trekke over tightsen, men også bruke til hverdags. Ofte er det litt for kjølig å kun gå med tights, og da er det både praktisk og digg å trekke på seg en god skibukse, som er litt tykkere, men fortsatt tynn, om du skjønner. Sørg for at du velger en med god stretch, litt høy på livet, og ikke masse sømmer overalt, som potensielt strammer på steder det ikke skal stramme. I tillegg må jeg innrømme at jeg er glad i svarte varianter, da de funker til alt. Bjørn Dæhlie sine er en slager her i gården. Kjipt å kjøpe selv, digg å få i gave.

9. Gavekort på Zalando

Dette tipset er nok preget av at jeg har samarbeidet med Zalando, som gjør at jeg har ganske god oversikt over det sinnsyke utvalget de har. Dermed kan man nærmest ikke tråkke feil ved å gi et gavekort her, ettersom personen da står fritt til å klikke hjem det de selv ønsker. Kanskje litt upersonlig vil noen mene, men jeg syns det er langt bedre enn at du går og kjøper noe du er usikker på om jeg vil ha, og dermed er det stor sannsynlighet for at du gir meg en jobb i julegave; nemlig å bytte gaven innen rimelig tid, og ikke minst finne noe nytt i den utvalgte butikken. Jeg vil mye heller sitte i sofaen, spise julestrømpe og klikke hjem det jeg selv vil ha.

Antrekk fra Zalando, knipset ifm. et samarbeid jeg gjorde med de i høst. Jeg tuller ikke.. de har alt, haha. 

10. Gavekort hos frisør og hudpleie

Nok en ting som alltid er kjipt å bruke penger på. Vi må alle til frisøren, og da er det digg å ha et gavekort liggende. Ansiktspleie og liknende er det de færreste av oss som tar oss råd til (..?), så det hadde ihvertfall jeg satt pris på å få, gjerne med et hyggelig kort til? Massasje er jo også en sikker vinner!

11. Gavekort på SU Convention eller andre sporty eventer

16. februar går ShapeUp Convention nok en gang av stabelen, på Domus Athletica i Oslo. Hva er vel hyggeligere enn å få et gavekort på en sporty opplevelse som det? I tillegg er det perfekt å gjøre sammen, så får dere kvalitetstid på kjøpet. Det finnes en rekke andre sporty eventer gjennom året som man kan vurdere, alt fra skihelger, treningshelger, etc. Søk deg gjennom google, så finner du noe som passer.

12. Smykker

Dette er kanskje oppbrukt? Ikke veit jeg, men i min verden er dette faktisk noe av det hyggeligste jeg kan få. Jeg kjøper stort sett det jeg trenger, og i hverdagen (og på fest forøvrig) liker jeg å kle meg mer eller mindre enkelt. Da er det ingenting som pimper opp looken så bra som fine smykker, og i tillegg er det så god følelse å vite at man har fått smykket av noen man er glad i. I fjor fikk jeg for eksempel en ring fra mamma til jul, som jeg har brukt så ofte jeg kan, både til hverdag og fest – også tenker jeg på hun og meg hver gang jeg har den på? Og til gutta.. min teori er at vi treningsjenter liker det enkelt og av kvalitet – vi trenger noe som tåler å bli brukt til hverdags. Stikk til en gullsmed, få hjelp, og forlat butikken med noe tidløst, dritfint og av kvalitet. Hehe.

13. PT-timer

Jeg er naturligvis en forkjemper for gaver og opplevelser som bidrar til å motivere til en sporty livsstil. En enkelt PT-time, enten sammen eller hver for seg, er en supermorsom greie som er både litt spennende, annerledes og potensiell lærerik. Jeg selger enkelt PT-timer, så hvis du holder til i Drammen eller Oslo og kunne tenke deg å kjøpe dette i gave, send meg gjerne en mail; pia@blidinegenpt.no?

14. Treningsutstyr

Den siste her er litt jålete altså, men søren heller – kanskje noen har lyst til å slå på stortromma? Jeg samarbeider med Technogym, og det er de som har innstallert treningsutstyret mitt. Mitt inntrykk er at mange drømmer om noe sånt i sitt eget hjem, og for eksempel en tredemølle til hjemmebruk ville vært en dream come true for mange. Her kan du lese mer om varianten jeg har, som nå før jul kommer med et spesielt tilbud; jeg kommer hjem til deg som kjøper den, og gir deg opplæring i teknologien og bruken av den, for å få mest og best mulig utbytte.

Så kjøper du den før jul får du altså meg på kjøpet?

Andre gavetips innen denne kategorien er yogamatte, treningsstrikker eller kettlebells. Sistnevnte er supert å ha hjemme, treningsrom eller ei.

Så ja.. dette har jeg gått og grublet på en stund nå, og dette er de tipsene jeg kommer på. Egentlig hadde jeg tenkt til å droppe alt av julegaver i år, både å få og gi, men så tenkte jeg at jeg heller kunne fokusere på å gi opplevelser og aktiviteter til de jeg er glad i, fremfor ting de ikke trenger. Men hvis jeg vet om noe en person virkelig trenger så er det jo ingenting som er bedre enn å gi det i gave – jeg bare er ikke fan av å kjøpe for å kjøpe. La oss prøve å unngå det?

Og med det sier jeg god onsdag – i kveld får jeg middagsgjester på besøk, så etter noen timer til med jobbing blir det handling og matlaging som står på agendaen. Heldigvis har jeg laget retten før.. taco, here we come! 

Flere
Artikler