Minst 20 tips mot snufsehøsten

Bare stikker kjapt innom for å informere om at dette er min siste dag med sykdom, hehe. Siden jeg la ut denne posten på Instagram…

image

har jeg fått SÅ mange fine tips til hvordan bli frisk, raskest mulig! Noen av de deler jeg her 🙂

Et lite utdrag av tipsene jeg fikk på Insta :-) Jeg syns det er så hyggelig jeg, at så mange tar seg tid til å tipse meg til friskhet. Forhåpentligvis var det noen andre som ble klokere (og friskere) også :-)
Et lite utdrag av tipsene jeg fikk på Insta 🙂 Jeg syns det er så hyggelig jeg, at så mange tar seg tid til å tipse meg til friskhet. Forhåpentligvis var det noen andre som ble klokere (og friskere) også 🙂

I tillegg fikk jeg tilsendt denne linken, som jeg syns var ganske så fin og informativ.

Til nå har jeg testet ut både søvn, hvile, chili, ingefær og sitron. Sistnevnte gjorde jeg senest i dag, da jeg fikk et supertips om at Lett i Oslo Sentrum har medfølelse med alle oss som snufser inn i høsten.

Aha!
Aha!

Rakker`n var jo ikke akkurat billig, men den smakte veldig sterkt, naturlig og sunt. Det må jo være et godt tegn?

image

image

På Lett plukket jeg også med meg potetgull og sjokkis. Men ikke lørdagsvarianten da..

Ah, lenge leve! White Strawberry Chocolate er favoritten, men jeg kommer langt med Oreo-smaken også. Cookie Dough er kommer inn på en god tredjeplass.
Ah, lenge leve! White Strawberry Chocolate er favoritten, men jeg kommer langt med Oreo-smaken også. Cookie Dough er kommer inn på en god tredjeplass.
Og disse da. Har dere testet? Jeg fikk først smake disse på ShapeUp Convention, og digget ikke bare smaken, men også næringsinnholdet. Perfekt når du vil kose deg med noe annet enn potetgull og ostepop, hehe. Tenkte å skrive et eget innlegg om disse, da vi i ShapeUp har fått teste alle smakene :-)
Og disse da. Har dere testet? Jeg fikk først smake disse på ShapeUp Convention, og digget ikke bare smaken, men også næringsinnholdet. Perfekt når du vil kose deg med noe annet enn potetgull og ostepop, hehe. Tenkte å skrive et eget innlegg om disse, da vi i ShapeUp har fått teste alle smakene 🙂

Tro det eller ei, dette er min dag i korte trekk, hehe. Til middag spiste jeg kylling og grønnsaker, godt krydret med chili og to (jepp, to!!) hvitløker. Ikke fedd altså, men hele hvitløker.

I morgen tar jeg toget rundt 07.30 til Larvik og Farris Bad. Egmont Publishing har nemlig helseseminar der i dag og i morgen, og jeg har fått æren av å gi gjengen mentalt påfyll underveis i programmet. Det gledes!

Og det, mine venner, er mye av grunnen til at dette sjukling-greien slutter.. NÅ!

Ha en fin kveld, så snakkes vi til en sporty og frisk dag i morgen :-*

 

Flere
Artikler