Pia + Pedro er lik sant? Jeg trenger din hjelp!

Som jeg snappet tidligere i uken prøvde jeg meg på en aldri så liten fotoshoot i Portugal, sammen med min faste, lokale, superfotograf Pedro.

image

Han er ikke noe racer på engelsk (no offence Pedro), og jeg snakker jo ikke portugisisk. Så kommunikasjonen vår er veldig.. eksperimentell, hehe. Det er jo egentlig vanskelig nok å kommunisere kreativt med fotografer fra før av, så i går fikk både Pia og Pedro bryne seg på en real utfordring. Vel, det tåler vi!

image

Og skal jeg være ærlig syns jeg faktisk vi gjorde en ok+ jobb. Jeg smilte, skiftet klær, gymmet og gliste som en gud, og Pedro brukte både kamera og blitz flittig. Det endelige resultatet fikk jeg tilsendt for noen timer siden, og jeg må si meg ganske fornøyd altså.

image image

Bildene er til litt forskjellig greier – bloggen, ShapeUp, Lapoint, og litt annet småsnacks. Blant annet forsøkte jeg å få tatt en ny header, men er usikker på om vi nailet det eller ei… Det skal jeg finne ut av nå.

image image

For her dere, ser dere deler av resultatet 🙂

image image image

Denne varianten er jo ganske lik den jeg allerede har, og som jeg liker veldig godt. Det beste hadde vært å bare beholde den, men jeg må altså bytte, av ulike grunner, hehe. Av disse tre bildene lurer jeg på om jeg ikke liker det første best..?

image

Dette er jo litt alternativt igjen, hvor jeg er i en treningssetting. Jeg liker det, men det er to ting som plager meg.. 1) Jeg ville aldri trent med løst hår. 2) Jeg ville aldri hentet ut stanga fra racket den veien. Vet ikke om jeg klarer å legge vekk de to tingene og gå for dette, haha. Hva syns dere?

image image

Dette er treningsbilder vi tok, som muuligens vil dukke opp på trykk i ShapeUp utover høsten. De nederste er jo supermørke, jeg håper de kan gjøres en smule lysere. Når det er sagt liker jeg den litt mørke looken, og er spent på å se om det kan funke på trykk i bladet. Det er jo ganske annerledes enn hva vi pleier å ha.

image image image

På de to siste bildene her fortsatte vi jo med den litt mørke looken. Jeg tror faktisk jeg liker det nederste bildet aller best. Men ingen jeg har spurt (jentene på ShapeUp Bootcamp, venner, familie osv) liker de best, hehe. Såå, jeg er litt lost. Derfor trenger jeg hjelp. Sett at jeg skulle hatt et nytt bilde som header på bloggen..

Hvilket bilde ville dere valgt?

Hjeelp.

Hvis du har noe som helst tid, energi, ork og lyst å bruke på mitt i-landsproblem blir jeg så takknemlig. Legg igjen en kommentar under her og si hvilket bilde du liker best. Da blir jeg så glad, og bildevalget blir såå mye enklere! Eventuelt får det bli ny fotoshoot..

Time will show 🙂

 

 

Flere
Artikler