Morgenkaffe og skravlings i God Morgen Norge

God morgen du 🙂

I går startet jeg dagen med morgenkaffe hos TV2 i Karl Johans-gate her i Oslo. På agendaen var #sommerkroppen2015, hva ellers, da de for noen uker plukket opp mine synspunkter i denne og denne artikkelen.

Var det noen av dere som så innslaget? Jeg har ikke sett det selv enda, får som regel ganske mark av å se meg selv live, haha.

Dere måå forresten følge ShapeUp på Snap, vi er helt ville om dagen. Som at vi oppdaterer ofte altså. Søk oss opp på --> shapeupnorge.
Dere måå forresten følge ShapeUp på Snap, vi er helt ville om dagen. Som at vi oppdaterer ofte altså. Søk oss opp på –> shapeupnorge.

De siste ukene har jeg merket meg at jeg bruker peace-tegnet på bilder litt vel ofte, så nå har jeg et mål om å finne på noe annet (oh, the problems). Inntil videre har jeg visst ikke gjort annet enn å kopiere Inger sin, haha. Men SE så sporty gjeng da! 😀

image

image

Det er som regel ganske travelt når jeg kommer inn i studio, men det lille jeg fikk snakke med Vår før sending var veldig hyggelig 🙂

image

Ingen tvil om at jeg så kul ut på skjermen da i hvert fall...
Ingen tvil om at jeg så kul ut på skjermen da i hvert fall…

Det er rart hvordan man forbereder seg ganske så mye før en sånn greie, men underveis bare smiler og skravler jeg, og tenker egentlig ikke noe spesielt på det jeg hadde preppet i forkant. Jeg må seriøst se dette innslaget, så jeg får dobbeltsjekke at jeg fremstår sånn som jeg ser for meg i hodet mitt, haha.

image

Målet mitt var i hvert fall å minne folk på, nok en gang, at målet om «sommerkroppen 2015» har lite å gjøre med helse. Javisst, man klarer kanskje å endre kroppen sin en smule, den ene eller den andre veien, men slik jeg ser det er kroppens utseende bare en bitteliten, marginal bit av hva et sunt kosthold og trening egentlig handler om. Jeg syns elementer som mestringsfølelse, selvtillit, glede, sosialisering og rett og slett bare god helse fortjener LANGT mer oppmerksomhet, både i media, men også inni hjernebarken til folk flest. Trening og resultater er ferskvare, og det er en livsstil. Lær deg å elske livsstilen, og få resultater som et resultat av DET. Ikke fordi du tvangsknasker salatblader og straffetrener på tredemølla fra april til juni.

Jepp, satt på spissen, men det må jo til innimellom 😉

Nei og nei, morsomt og hyggelig å få komme til God Morgen Norge enda en gang, må klype meg i armen over hvor heldig jeg er! Og som jeg snappet tidligere i dag, det er lite som slår den følelsen av å være på vei ut av TV2-studioet og være ferdig med en vellykket livesending 🙂 Ut av komfortsonen og hele den regla der! 🙂

Ha en fin tirsdag, og takk for at du sjekket innom :-*

 

Flere
Artikler