Vil du være med meg og ShapeUp til Portugal?

I dag blogget Maren om ShapeUp Bootcamp, og da kunne jo ikke jeg være noe dårligere!

image

Ah, som jeg gleder meg, spesielt når jeg kikker ut av kontorvinduet og ser det UVÆRET som står på utendørs. Hva skjedde med våren liksom?! Oh well, vi har vel alle tenkt disse tankene nok i dag, så jeg skal ikke bruke tid på å klage. Men det er fascinerende. Meget fascinerende. Og veldig typisk Norge.

SÅ, hva er vel mer naturlig enn å bestille seg en tur bort fra Norge! 😀

Jeg har jo arrangert en del bootcamps med Lapoint og ShapeUp nå, både i Portugal og Marokko. Jeg var i Portugal i oktober i fjor, for å gjøre litt research til nettopp denne turen. De har nemlig fått helt nye treningsfasiliteter, som nå gjør at opplegget kommer til å bli enda bedre enn det har vært tidligere. Ah, halleluja. Vi har faktisk et svært crossfitgym rett utenfor døra der vi bor, just saying…

Vi har ikke spikret programmet helt hundre prosent enda, MEN, jeg tenkte å prøve å gi dere et inntrykk av hvordan en typisk dag på bootcamp med ShapeUp kan se ut…

Klokka 07.00

Jepp, det blir noen tidligere morgener, men tro meg, det er noe av det diggeste som finnes bare man kommer seg opp! Noen av dagene kommer til å starte med gå- og løpeturer i fantastiske omgivelser.

Dette er rett utenfor campen, så vi løper ut heer...
Dette er rett utenfor campen, så vi løper ut heer…
... Videre bortover heeer...
… Videre bortover heeer…
... Og fortsetter bortover heeer.
… Og fortsetter bortover heeer.

Denne utsikten har man ofte, ettersom byen Ericeira ligger langs vannkanten. Noe av det vakreste som finnes faktisk, denne byen.

Klokka 08.30

Tid for frokost! Som smaker 100 ganger bedre enn hjemme i Norge, både fordi det er buffet, OG fordi den står klar og venter på oss etter morgentreningen 😀

IMG_1711

Her er det rom for å spise hva man vil, ost, skinke, egg, masse frukt, brød, rundstykker, nutella, peanøttsmør, havregrøt og masse annet snadder. Og kaffe da. Masse god, deilig, varm, herlig kaffe.

Jeg tar alltid med UGGs når jeg reiser med Lapoint. Folk ler av meg, men serr, det finnes ikke noe bedre å tusle rundt i når du er på disse.. luftige surfestedene. Så insidertips til deg, pakk med deg UGGs!

Klokka 10.00

Etter frokost kan de som vil reise å surfe, slappe av på campen, eller trene på campen.

image IMG_1668 image IMG_1732

Tidligere var surf en stor del av turene våre, men nå velger vi å ha fokuset på treningen. Inkludert i pakka kommer det til å være èn til to surfeleksjoner, også kan alle surfe så mye de vil utover dette.

Trening på campen, som ligger rett utenfor soveromsdøra vår :-)
Trening på campen, som ligger rett utenfor soveromsdøra vår 🙂

IMG_1731

image

Klokka 15.00

Etter litt avslapning, freetime, lunsj (<3) og ymse er det som regel klart for økt to, som kommer til å være alt fra intervalløkter, crossfittrening, metcons, «apekattrening» (Maren, du tar denne  eller?), yoga og styrketrening.

image

Det er også en mulighet å reise til et crossfitgym i Lisboa, som er superkult! Liker best å trene utendørs når vi nordmenn først er i sola, men man skal aldri si aldri. Jeg har vært der èn gang før, og har utelukkende gode, dog slitsomme, minner, hehe.

Meg og fineste Julie, som jobbet på campen når jeg var på besøk.
Meg og fineste Julie, som jobbet på campen når jeg var på besøk.

IMG_1752

IMG_1736

Klokka 19.00

På kvelden gjør vi alt fra å slappe av, snakke og chille, til å ta på oss finstasen og sjekke ut livet i (eventuelt på, hehe) byen.

198334_10151829493770134_138192478_n

Stort sett er man ganske godsliten når kvelden kommer, så det blir ofte tidlige kvelder. MEN, vi sparer kruttet til en skikkelig avslutningsfest, så du får definitivt brukt dansefoten denne uka. Don`t you worry!

Nei, dette blir SÅ bra, og jeg gleder meg som en liten unge! 😀

Jeg vet at turen begynner å bli ganske fullbooket, men vi har noen få plasser igjen. Du kan lese mer om turen og melde deg på her.

Merk at det blir langt mer trening og mindre surf enn i denne filmen.. Men den gir en liten smakebit på alle godfølelsene som strømmer igjennom kroppen når du stepper av flyet i Lisboa 😉

 Sees vi? 🙂

Turen er et annonsesamarbeid med Lapoint.

 

 

Flere
Artikler