Siste Open-økt og påskefredag

Det er FREEDAG, og det er PÅÅSKE! Eller, litt i hvert fall, hehe.

7563a0ca26f85c8b410d9b40331e2d1d

I dag var det siste Open-økt på Crossfit Oslo, som besto av følgende…

27 – 21 – 15 – 9 repetisjoner av roing og thrusters. Roing ble telt med antall kalorier, og på thrusters skulle vi ha 30 kilo på stanga (eller, teknisk sett 29, pga. pounds som egentlig blir oppgitt osv, men jeg rundet visst litt opp, hehe).

Og denne økta kjørte jeg som foreskrevet, altså RX! Digg å føle at man avslutter på topp 😀

Good gjeng på 07-økten i dag!

image

Jeg stikker til fjells i helgen, før jeg skal tilbake og jobbe mandag, tirsdag og onsdag. Men det gjør jo ingenting, er jo påske hele uka ellers. Skal sørge for at det blir litt påske på jobben å jeg 😀

Dette er hva jeg skal finne på i helgen, sånn kort oppsummert….

image

 

image

Ah, det gledes!

image

 

Jeg har seriøst brukt 45 minutter på å prøve å vri disse bildene til riktig vinkel, men det går jo ikkeee. Jeg blir crazy bananas. Forklaringen får være at WordPress har tatt påskeferie, and so will I! Vel, ihvertfall til i morgen. Da tenkte jeg å tipse om en ganske annerledes knebøyvariant enn hva dere kanskje er vant til 🙂 Ny treningsinspo, coming up!

Nyt fredagskvelden:-)

 

Flere
Artikler