En næringsrik og supergod helgefrokost – pannekaker med kremet bringebærrøre

Hei dere, og god fredag! I dag følte jeg for å kose meg litt ekstra – jeg har kun én PT-time her i Drammen, utover det er det hjemmekontor som gjelder. Dermed ble det ei litta sovemorgen, fordi det trengtes, etterfulgt av en ekstra lyxig (sett for mye på Bianca Ingrosso, haha) frokost.

Jeg delte frokosten på Instastory og det haglet inn med spørsmål om oppskrift, so here it goes?

Du trenger (til én person)

  • To egg
  • 1 banan, gjerne litt ekstra moden
  • 10 gram tørrvare, jeg brukte kokosmel
  • Et par gode dryss med kanel
  • 100 gram gresk yoghurt
  • cirka 40 gram tinte bringebær

Slik gjør du (det er dritenkelt)

  • Mos bananen, og miks den sammen med eggene i en bolle. Tilsett tørrvare, samt litt kanel. Rør godt sammen, og tilsett melk eller vann hvis det trengs.
  • Stek røren til små lapper, slik at det blir som pannekaker.
  • Rør gresk yoghurt og bær sammen.
  • Og voilá, frokosten/lunsjen/kveldsmaten er servert?

Nå skal jeg jobbe litt mer her hjemme, før jeg skal ha PT-time og få meg litt frisk luft. Det blir nok også en styrkeøkt i kjelleren i løpet av dagen, før jeg skal hente et par pakker på postkontoret – blant annet et nytt kamera jeg har kjøpt meg, wohoo! Det gledes! En litt rolig, digg fredag med andre ord, men i morgen, lørdag, venter kurs hele dagen, så dette går opp i opp. #balanse og sånn, hehe.

God fredag, fine du – kos deg?

Flere
Artikler