Når både bloggeren og den flinke piken må legges igjen hjemme

Som dere vet har jeg tilbrakt helgen på SOMA MOVE-kurs. Saki, så moro, men samtidig sjukt intensivt. I dag hadde vi eksaminering, og hurraa, jeg besto. Det betyr at jeg herved er sertifisert SOMA MOVE-instruktør, og at jeg (etter noen flere timer med øving, sånn for min egen del) kan begynne å holde timer. Det gledes!

Men jo – ref. dagens overskrift. Det er settinger der det passer seg å være blogger, og det er settinger der man må rette fokuset sitt mot én ting, og kun det. Det gjorde jeg i dag, og brukte fokuset mitt på å være 100% tilstede. For min egen del blir jeg stadig mer bevisst på når det egner seg å være i «bloggerollen» og ikke, og sannheten er at når man jobber med mennesker er det viktig å huske at nettopp det bør være fokuset, og ikke en eller annen skjerm. Jeg er kanskje i en spesiell situasjon pga. jobben min, men har inntrykk av at dette kan gjelder mange andre også. helt ærlig, det hender jo at man er mer tilstede i skjermen sin enn med de menneskene man er med..? Not good? Syns jeg da.

Heldigvis har jeg en kompis som skjønner hverdagen min bedre enn jeg skjønner den selv noen ganger, og knipset et bilde når jeg var «in action» på sertifisering i dag. Takk Sølvis ❤️ Eva Kathrine Thomsen, en av to kursholdere, tok også noen bilder i går og i dag som er hyggelig å dele med dere?

Måtte ligge med beina høyt etter sånn cirka tre timers sammenhengende SOMA MOVE-trening, haha. Vi var med på alle instruktørenes gjennomkjøringer, i tillegg til at vi hadde hatt en ganske tøff time med Silje tidligere på dagen. Jeg hadde som mål å gi alt hele dagen, og ja.. det kjennes?

Hvordan jeg skal ta i bruk dette konseptet, og hvorfor jeg syns det er så sabla bra, skal dere få høre mer om. Men akkurat nå er jeg så sliten atte hjælp, og ikke minst vil hvert eneste bein i kroppen ha litt kvalitetstid med mannen, etter en uke i Thailand, samt hele helgen på kurs. Vloggen er ikke ferdig klippet, så jeg burde jo kanskje ha brukt mine siste våkne timer på å redigere ferdig den, men.. den får komme i morgen. Det svir i flink pike-hjertet mitt, men vet du.. det tror jeg det har litt godt av ?

God søndag – jeg håper den gir deg energi og ladede batterier, slik at du i morgen er klar for en ny uke ?

 

Flere
Artikler