Treningsuka som gikk – uke 3

Søndag

Startet dagen med SOMA MOVE, og kjørte sirkeltrening med egen kroppsvekt på ettermiddagen.

Mandag

Vi hadde morgenyoga i 90 minutter, og resten av dagen var fri. Jeg gikk en lang tur på stranden, men utover det tok jeg det helt piano?

Tirsdag

Morgenyoga + sirkeltrening på ettermiddagen.

Onsdag

SOMA MOVE på morgenen. 

Torsdag

Startet dagen med morgenyoga, sånn passe intensiv, og kjørte en Vinyasa Flow på ettermiddagen. Den hadde høyt tempo og mye kjerne, så den kjente jeg godt ?

Fredag

Hviledag.

Lørdag 

Har vært på SOMA MOVE-kurs hele dagen, og der kjørte vi både en ganske tøff klasse, men gikk også gjennom hver enkelt bevegelse ganske så grundig i etterkant. Mye digg aktivitet i dag ?

MYE utradisjonell trening den uka her ass, og grunnen til det vet dere jo – jobbtur til Thailand, pluss kurs denne helgen. Men hei, sånn mellom deg og meg – nå gleder jeg meg SJUKT mye til å få tatt meg en skikkelig styrkeøkt igjen ? Nå bærer det hjem til sofaen med mannen, der en god film og taco venter. Ny kursdag i morgen, med eksaminering, så nå gjelder det å lade opp.

God lørdag, fine du❤️

Flere
Artikler