.. og snipp, snapp, snute, så var yogaeventyret ute

Reisen som omtales er ism. VING – #reklame

I skrivende stund dumpet jeg akkurat ned på flytoget, etter en lang dag/natt på reise.

Vi dro fra hotellet 03.40 i natt, og landet i Norge rundt 15.30. Ettersom Thailand ligger seks timer foran Norge, og vi har reist bakover i tid, så sier det seg selv at det ble en lang reise. Men hei, det gikk overraskende fint, og nå er jeg bare takknemlig for den fine uken jeg har hatt?  

Jeg må få sende en stor takk til VING, som valgte å sende meg med på turen, uten å vite helt hva de fikk ut av det. De har gitt meg frihet til å gjennomføre turen og lage innhold på akkurat den måten jeg selv ønsker. Innholdet blir alltid best når man får jobbe på den måten, men ikke alle «tør» å stole 100% på den som skal lage innhold. Det har VING gjort, og jeg syns det sier mye om de som merkevare. Jeg håper jeg får lov til å jobbe enda mer med de i fremtiden, og at jeg får vise dere mer av ulike reiser som gir næring til både kropp og sjel❤️

Jeg må også få takke disse fantastiske jentene, som har levert et knallbra opplegg fra første stund.

De er begge profesjonelle til fingerspissene, og det skinner igjennom at de ønsker det aller, aller beste for hver eneste deltaker. Jeg blir så inspirert av slike folk, spesielt når man merker så godt at det de leverer denne uken er det de virkelig brenner og ånder for. I tillegg er jentene 100% ekte, hel ved, og det er lett å både stole på og bli glad i de begge. Takk for alt dere har gjort for oss denne uka, superjenter, og takk for at dere bidrar til å sette standarden for leveransen av treningsreiser – dere er rå!

Sist, men ikke minst – deltakerene❤️

Vi hadde med oss masse flotte jenter i alle aldere, og de har alle bydd på seg selv, gått ut av komfortsonen og hengitt seg til opplegget. Det er ingen selvfølge, men det bidrar alltid til et bedre utbytte for alle som er på tur – så dere som har vært med på reisen – takk for at dere er dere??☀️

Og med det har jeg planer om å legge bort både kamera og telefon for resten av dagen – det har blitt mye knipsing, tekst og sosiale medier denne uken, så det blir godt å logge av og bare være. I morgen og søndag går med til SOMA MOVE-kurs, så i kveld gjelder det å lade? Takk for at du har fulgt meg på reise denne uken, kjære leser – refleksjoner rundt hva jeg faktisk sitter igjen med etter en uke på yogatur.. de kommer i vloggen på søndag.

God helg til deg og dine❤️

Takk for denne gang Thailand – I’m out ??

Flere
Artikler