Når flyet blir innstilt – Den som venter på noe godt…

… Venter ikke forgjeves! Vi har mistenkt dette noen dager, at flyselskapet som skulle frakte oss ned til Portugal skulle streike, og i dag fikk vi altså bekreftet mistanken :-/ Jeg og Maren skulle egentlig fly til Lisboa i dag, men må pent vente til i morgen tidlig. Eller, natt. Flyet letter fra Gardemoen 07.00! Så da er det ikke stort annet å gjøre enn å smøre seg med tålmodighet, kanskje ta en liten treningsøkt, og kikke på bilder som fyrer oppunder gleden over at jeg er på plass i Portugal i morgen 😀

Ah, jeg gleder meg til å stå opp, putte føttene i joggeskoa og fyke ut døra med god musikk på ørene. Løpe på stranda, i takt med soloppgangen, hehe.
Ah, jeg gleder meg til å stå opp, putte føttene i joggeskoa og fyke ut døra med god musikk på ørene. Løpe på stranda, i takt med soloppgangen, hehe.
Trene med strikk i vannkanten
Trene med strikk i vannkanten

IMG_6932

Møte masse kule, sporty, herlige jenter! 😀

IMG_6948

Og ikke minst, trene de…

IMG_6851

 

IMG_6873

IMG_1628 2

Ta fine bilder! Eller, bilder ihvertfall, hehe. Og forhåpentligvis lære litt bloggetips av Marthe og Maren! 😉

Surfe…

IMG_5925 2

Og trene styrke utendørs!

IMG_6953

Ah, denne søndagen må gå fort. Jeg skal forresten være igjen noen dager etter at de andre reiser hjem, for å jobbe og kose meg litt. Da vet jeg at denne dama skal nedover og kjøre treningsuke med sine lesere. Kikket innom bloggen hennes før? Hun ser jo ut som typ, Barbie i levende live, men jeg liker liksom måten hun blogger og er på, hehe. Tror jeg da, time will show 😉 Spent på hva slags treningsøkter hun legger opp til.

Blogges fra Portugal på mandag kveld dere! Følg meg, Maren og resten av gjengen på @piaseeberg på Instagram, elle piaseeberg på snapchat 🙂

Flere
Artikler