Når livet står stille

.. på en god måte.

Jeg tror ikke jeg visste hvor mye jeg trengte litt ferie, fred og ro før jeg kom ned hit, haha. Vi kom sent lørdag kveld, og både søndag, mandag og tirsdag har gått med til å lande, lande, lande. Og nytt! Altså som i å nyte, nyter, nytt, har nytt. Jeg har hylgrått av bøker (den under her ???), ligget rett ut i flere timer, nytt ferske baguetter med smør og fransk pålegg, duppet flere timer i saltvann og bare, ja.. kooosa meg!

Det beste er jo at det ikke er over, og at vi blir helt til lørdag – love it!

   

Vi spiser, sover, trener, leser, går tur og, tja.. nyter ❤️ Jeg lager en vlogg om hvordan jeg trener på ferie, som forhåpentligvis vil være nyttig for mange den kommende sommeren, og utover det koser jeg meg med å ha slått av jobbhjernen en smule, og lader opp til det som kommer.. you will know soon enough, hehe.

Vloggen fra Funkyginechallenge på lørdag har støtte og lastet opp i mer enn 24 timer, og er nå 43% ferdig – hei, hvor det går, haha.

Håper du har det bra☀️??

Flere
Artikler