Ny vlogg! Bli med på Funkyginechallenge

Eeeendelig dere, haha. Som nevnt på Instastory har jeg slitt en del med å få lastet opp denne vloggen siden jeg ankom på lørdag, så lykken var stor når jeg endelig fikk det til i dag tidlig.

Håper dere liker denne vloggen, der jeg har med kamera på Funkyginechallenge på Vallhall Arena i Oslo. Jeg hadde med meg kompisen min Thomas, og sammen storkoste vi oss med trivelige folk og artig trening – elsker treningseventer ass, og det var ekstra moro å «bare» være med, altså å ikke ha noe ansvar eller liknende.

Jeg ble så inspirert av å være med, og må gi en stor shout out til gjengen hos Egmont, og ikke minst Jørgine og alle trenere, som klarte å levere en så god treningsopplevelse til så mange i løpet av en dag. Totalt var det rundt 1500 personer som fikk trimmet denne dagen tror jeg, og slik jeg forsto det var alle like fornøyde (og slitne?).

Nok en gang, om du ikke har vært med på noe liknende før – BLI MED!

Håper du liker vloggen, gi den en tommel opp og abonner på kanalen isåfall ? Nå skal jeg nyte livet her i Frankrike, men har lyst til å lage en vlogg herfra også – kjenner at vloggelysten har fått seg en meegaboost etter at jeg droppet faste deadlines – nå har jeg lyst til å vlogge hele tiden ? Fra Frankrike blir det eeentwn «en typisk dag på ferie» eelller en vlogg om hvordan jeg trener på ferie, uten tilgang på utstyr.

Hva er dere mest stoka på?

Let me know – blogges og vlogges, dere ❤️

Flere
Artikler