Treningsuka som gikk – uke 25

Hei dere, og god mandag! Endelig tilbake fra ferieee? 

Eller altså, endelig skal jeg vel ikke akkurat si, det var litt seigt å reise hjem for å være ærlig, men nå som jeg sitter her med kaffekoppen, mac´en og en lang to do-liste er det ganske ålreit å skulle sette inn siste støtet før sommeren også. Jeg har faktisk en ganske travel uke foran meg, før det roer seg betraktelig, så her er det bare å sette alle kluter til! I dag skal jeg svare på mails, gjøre meg ferdig med Oslo-timeplanen til ShapeUp Convention 2019, redigere ferdig en vlogg, samt lage og ta bilder et mat-innlegg. I morgen, onsdag og torsdag går med til innspilling i Oslo fra 09-17 hver dag, der jeg på onsdag ettermiddag skal møte Silje for å spille inn episode av Treningspodden og generelt bare.. treffes igjen for første gang på 9 måneder!! Det blir sjukt!

Men jo, jeg fikk ikke gjort dette på lørdag, så her er treningsuka som gikk. Jeg delte jo svært lite på Instastory denne uka, så kanskje litt ekstra «spennende» å se, hehe. Men grunnen til det er enkel – ukas vlogg handler om hvordan jeg trener på ferie, og jeg benyttet muligheten til å filme stort sett alle øktene? Så ikke fortvil når jeg ikke har skrevet konkret hva jeg har gjort de ulike dagene. Det kommer?

Vi var i Cagnes-sur-Mer, et sted cirka 20 minutter unna Nice flyplass. Anyhuuw, ferien er i fortiden – her er treningsuka som gikk?

Søndag

Dagen etter Funkyginechallenge i Vallhall Arena – megahviledag, hehe. Håper du fikk med deg vloggen fra moroa?

Mandag

Hviledag.

Tirsdag

Strikkøkt fra boken min.

Onsdag

Egenvektsøkt fra boken min.

Torsdag

En kombinasjonsøkt med strikk og egenvekt, 8 minutters jobbing x 4.

Fredag

1 times morgentur, utover det, hviledag.

Lørdag 

Egenvektsøkt fra boken min.

Jeg har generelt prøvd å ta det litt mer piano denne uken, for å la kroppen hente seg litt inn igjen, noe som kjentes meget godt ut. I tillegg har vi gått masse stort sett hver eneste dag, så det har vært en perfekt kombo av hvile fra beinhard trening samt deilig aktivitet som holder kroppen i gang. Perfekt ferie!

NÅ skal det jobbes, dere – vi blogges i morgen?

Flere
Artikler