Når folk tror du bare spiser egg og brokkoli

… fra matbokser.

I skrivende stund er det lørdag formiddag, og hvert øyeblikk skal jeg pakke bort alt som heter sosiale medier og bare nyte fine folk, en forrykende fest, og det faktum at to fantastiske mennesker gifter seg. Frankrike leverer som bare det, og jeg kunne ikke kost meg mer! Men før jeg hopper i finstasen er det èn ting jeg må understreke. I går fikk jeg nemlig en snap som spurte om jeg bare spiser «egg, brokkoli og frukt» i det vanlige kostholdet mitt. Personen satt kanskje igjen med det inntrykket etter snappene mine de siste ukene? Ikke veit jeg, men jeg fikk ihvertfall lyst til å understreke følgende – nei!

Jeg elsker en god matboks med masse snadder i, og ja, jeg elsker at den er fylt med grønt og skjønt. Jeg er glad i å starte dagen med egg, og jeg elsker bacon. Videre velger jeg frisk frukt foran brød i 9 av 10 tilfeller, og jeg.. er rett og slett glad i den fantastiske følelsen sunn mat gir meg. Denne følelsen har jeg lyst til å videreformidle, og derfor er det ofte disse rettene som havner på snappen, bloggen og Insta. Men når jeg tenker meg om har jeg kanskje ikke vært like flink til å vise frem burgeren med ekstra fries på fredagsnatta, croissantene til frokost her om dagen og den evigvarende velkomstsjokoladen på hotellrommet (som hele tiden fylles opp, og tømmes igjen, av undertegnede). For ikke å snakke om rosévinen som inntas til både frokost, lunsj og middag (okei, ikke frokost da).

Der er jeg kanskje litt annerledes enn andre treningsbloggere, da min hverdag er fylt med litt fest og moro. Og sånn liker jeg det. 

I hverdagen er jeg kanskje ikke like flink til å vise frem pølsefredagene på jobben, yoghurtnøttene etter trening, brødskivebonanzaer og kosekvelder med alt man har lyst på, og gjerne litt til. Ikke veit jeg? Og egentlig gir jeg litt beng, hva folk tror og mener om meg kan jeg ikke kontrollere uansett, men det er viktig for meg at du som er så fin og leser denne bloggen vet at jeg lever livet til det fulle, også kostholdsmessig. Jeg er svak for en matboks med bare egg og brokkoli jeg, tro det eller ei, men jeg er like svak for en kveld på fylla med påfølgende nattmat og kleinsøndag med alt det innebærer. Noen syns visst bare jeg burde bli litt flinkere til å vise det frem?

Jeg noterer meg det. Nå skal jeg få på meg sminken og hoppe i finstasen – samt spise sjokkis mens jeg gjør det, sånn til info.

IMG_8083 P1030291 P1030296 P1030304 P1030305 P1030313 P1030315 P1030316

Flere
Artikler