Navnet

Ikke meningen å være seig med å si navnet på mini, da vi egentlig har hatt det spikret ganske lenge. Har riktignok hatt behov for å føle og kjenne litt på det, spesielt etter at han kom, for å være sikker på at navnet kledde han – men det føler vi ? Sylvester er navnet på den lille gutten vår???

Lenge før vi tenkte på å få barn tror jeg det var jeg som foreslo det, halvveis på tull fordi kjæresten min alltid har hatt en greie for Rocky (.. og dermed Sylvester Stallone, haha), men idet vi sa det høyt og smakte litt på det likte vi begge det ganske så godt. Litt spesielt, artig, søtt, sjeldent.. we like! Såvidt jeg har forstått er det et av de minst brukte navnene i Norge, så særlig med navnkonkurranse blir det heller ikke ?

Et par andre navn vi (eller jeg, mannen ville ha Sylvester hele veien) tenkte på var..


Jeg liker også godt Scott, Leo, Petter.. så mange fine ? Men min mini er altså Sylvester. Hyggelig å dele det med dere ?

Ei litta funfact på tampen; navnet Leon vurderte jeg, som dere ser over, lenge før Jon og Janni avslørte at det var navnet på kid’en deres. En kveld med mannen fikk jeg en følelse av at det var det gutten deres skulle hete, uten at jeg hadde fått noe hint eller liknende noe sted.. jeg bare fikk følelsen. Fikk sjokk når Janni senere avslørte navnet, og det VAR Leon! Greit jeg er fan altså, men det der ble litt for meget, haha.

Godt vi gikk bort fra navnet før den tid, hadde blitt småkleint om mini her i hus ble hetende det samme som deres, hehe. Mest for mammaen, aka. meg, sin del ?

Dagen i dag har gått med til amming, amming og mere amming (mistenker er sånt der økedøgn), kun avbrutt av en megakjapp treningsøkt, før vi tilbrakte ettermiddagen på superkoselig julefamilielag. Nå er klokka 21.30, og jeg krysser fingrene for at mini kaster inn ammehåndkleet snart, så jeg kan gjøre det samme ??

Håper du har hatt en fin helg ❤️

 

Flere
Artikler