Nede for telling – Inhalator og antibiotika to the rescue!

Jeg begynte allerede på mandag å kjenne at kroppen brygget på noe. Tirsdag var det for realz, og i dag var det for realz, volum 2. For å si det sånn, jeg har tatt begrepet hvesing til et nytt nivå, og nøt lyden av mitt pipende bryst så godt som hele natta. Digg.

Så i dag tidlig krøp jeg til korset og kom meg til legen. Etter langt om lenge og lengre enn langt fikk jeg påvist astmatisk bronkitt, som åpenbart forklarer hvesingen og tungpusten. Kjennes ut som om jeg puster gjennom et sugerør, med en svær masse med slim (sorry ordbruken) godt plantet i brystet.

Oh well – det går over. Jeg fikk de resept på et par vidundermedisiner som skal hjelpe kroppen min til å komme seg, og har tro på at dette, i kombinasjon med en masse søvn, sunn mat og hvile, skal få meg forholdsvis fort tilbake i form.

image

Jeg har jo ikke astma, så jeg skjønte ikke helt greia.. men ja, samma. Inhalatorløve it is. 

Før jeg kapitulerte i senga rakk jeg riktignok et møte innom Gyldendal sammen med Christina Vukicevic og et par andre spreke damer. Vi er i gang med et spennende prosjekt sammen, som vi mest sannsynlig lanserer i begynnelsen av neste uke. Hater når bloggere skriver det sånn egentlig, kan man ikke bare si hva det er liksom, hehe. Men det får dere vite tidsnok altså 🙂 Christina er kul, og jeg er så lykkelig over å få lov til å jobbe med henne – derfor var det også viktig for meg å få med meg dette møtet, samme hva kroppen og legen sa, hehe.

image

Er en grunn til at dette bildet ble filtrert til svart, hvitt, for å si det sånn.. 

NÅ er det sengetid! Jeg og inhalatoren min tar kvelden. Lol.

Flere
Artikler