Noe av det som motiverer meg mest denne treningshøsten…

Kursene i innlegget er sponset

… er dette!

I skrivende stund dumpet jeg akkurat ned ved kjøkkebordet i heimen, etter en fantastisk helg på fjellet.

Fy fasan, sommeren er digg, men det er søren meg sensommeren, for å ikke snakke om høsten, også. Nå gleder jeg meg til høstfarger, høstklær (!), høstluft og sene høstkvelder.

fjellet2 fjellet

På fjellet fikk jeg rusla en del, og da, som alltid, med en podcast på øret. Jeg har en real hangup på, typ, helsepodcaster om dagen (minn meg på å lage et innlegg om de), og elsker komboen av frisk luft, svette i panna og kunnskap på øret. Noe av det som motiverer meg aller mest til å trene bra og spise næringsrikt er faktisk nettopp det – kunnskap. Det er nok også mye av grunnen til at jeg melder meg på nye treningsarrangementer i histen og pisten, der det siste tilskuddet i samlingen er NIH Fitness Convention. Jeg og Maren meldte oss på sammen for noen uker siden, og milde måne, for et program det er! 15. og 16. oktober går det hele av stabelen.

Hele lørdagen og søndagen er proppfull med sinnsykt spennende foredrag, høyintensive timer, yoga, mindfullness, ernæring.. ja, you name it. For meg og Maren er det den perfekte anledningen til å catche opp og ha skikkelig kvalitetstid sammen, samtidig som vi gjør noe vi begge elsker – bruker kroppen og lærer nye ting av fantastiske folk.

PicMonkey Collage

I fjor endte dette opp med å bli en av de mest lærerike helgene jeg har vært med på, der jeg fikk med meg både atlet-trening med Magnat, utetrening med Funkygine, barmarkstrening med langrennsproffene hos DRIV Trening, og mye, mye mer.

Skjermbilde 2016-08-21 kl. 20.22.39nih4 nih1 nihIMG_1067

Så, om du er treningsinteressert og glad i folk er det bare en ting å gjøre – BLI MED! Jeg og Maren står med åpne armer for alle som er keene på å hilse på, henge, klemme, whatevs. Vi skal nyte helgen til det fulle! Og det syns jeg du skal å. At man allerede har planer er en legitim unnskyldning, men om du sitter der hjemme og nøler fordi det hele ser litt småskummelt ut.. så vet du selv hva du trenger å gjøre – SIGN UP! Arrangementet er nemlig noe av det mest folkelige, hyggelige og givende du kan være med på. Husk å melde deg på HER før 13. september, så får du en innmari hyggelig pris også.

Før den tid er det en annen type kunnskap som kan motivere deg – til helgen går AFPT Convention av stabelen, og jeg vet at det fortsatt er noen plasser ledige. Noen av dere som skal dit kanskje? 

Skjermbilde 2016-08-21 kl. 20.20.30

God søndag hjerter – jeg skal en tur i skogen før jeg har en real date med sofaen. Digg!

 

 

 

Flere
Artikler